Tenk det,min kjære kom hjem i dag og forkyndte att no skulle han over på lavkarbo:))ikke mer sukker og mel,sukk hvordan skal det gå med en som elsker brunost og syltetøy:))
Fant en del alternativer på frokost på nett,sønnen smilte stort for dette hørtes godt ut:))dermed vil han også ha lavkarbofrokost.
Trudde ikke jeg skulle inn på lavkarbo,helst fordi jeg trodde det ville bli vanskelig med familien,men no som mannen selv tar tak i det så får jeg nok hive meg på og prøve:))
Men så er jo jeg helt blå da,ikke har jeg butikk her heller så det får komme gradvis,har iallefall bestilt 2 bøker på nett no:))
Jeg er litt spent,hører jo kor godt dette er for helsa så får vi se da om jeg og mannen får bedre helse,ja kanskje litt mindre midje også:))det høres forlokkende ut.
Da er det bare å vente å se da om bøkene kommer i postkassen min i morgen:)
Lykke til med lavkabo:)har ikke prøvd det noe særlig selv,men hører mange er fornøyde med det
Lykke til…..klemz Dev :-)))
Kjempespent på hvordan dette går da.
Det går nok bra, det verste er å finne på hva du skal servere. Lag lavkarbobrød og knekkebrød, jeg motiverer meg til å begynne etter jul:)at det virker er jeg ikke tvil om.
Laget lavkarbo lasagne i dag, var nydelig, men det er ikke fordi jeg følger noen diett. hadde bare lyst til å prøve. Har prøvd, men hoppet av…… 🙁 Lykke til. Spent på hvordan dere får det til.
Jeg har spist lavkarbo siden på forsommeren og har “spist” ned kolesterolnivået fra 7,1 til 6,0. Uten tabetter bare ved å legge om kosten. Litt snillere tall på vekten er det også. Siste Allers hadde lavkarbo kakeoppskrifter!!!!
Lykke til, jeg har selv gått på lavkarbo en god stund og er kjempefornøyd. Det finnes mange fine blogger som omhandler lavkarbo, blant annet lena beatrice og den som heter fristende lavkarbo, men det finnes mange her på blogg.no også.
Så artig, du får spørre underveis, jeg kan svare på det meste. Det er en del å sette seg inn i i begynnelsen
Lykke til sier bare jeg. Selv så vil jeg ikke kutte ut brød, pasta eller ris, så da er det vel ikke noe for meg tenker jeg
Blir verre med alt syltetøyet og safta du har laget, men behøver jo ikke bli helt lavkarbo heller vel? kan jo kutte ned litt, kanskje kutte ut sukker og hvetemel i uka 🙂
venkesstrikk:Lever du på lavkarbo?min mann sliter med senebetendelse og vil prøve lavkarbo etter annbefaling av en erneringskar:))0 sukker og 0 hvetemel var budet,hva i alle dager skal han da ta til frokost i morgen.
Grete:ja det lyt bli litt overlapping:))no fant mannen foresten knekkebrøda mine:))
farmoringrid:Kjekt å få slike oppmuntrande komentarer:))håper vekta mi også blir litt snillere
jegerfritilhva:men da kan jo du legge ut oppskrifta:))
Måtte inn å kikke på bloggene og den overskfrifta di fikk meg til å gå inn. Så bra og gratulerer så masse med valget. Det gleder meg. Og eg trur at du kan få det bedre med kroppen din også om du går over. Husk at den dagen dere går heilt over og opp til 3 uker etter kan dere bli uopplagt og slapp. Men så går det berre rette vegen. Spent på å høre korleis det går.
Greta:hvet du hvorfor en kan bli slapp og uopplagt da??
Ja, fordi kroppen skal venne seg til å bruke fett istede for karbohydrater til enrgi og brenne fett. Torstein vart dårlig 3- dager men da dei dagene var over har formen hans vorten berre bedre og bedre. Når han trener så restituerer han seg mye bedre, meir utholdene, kan trene hardere og oftere. Eg har heilt anna lungekapasitet, mye mindre smerter(ikkje smertefri), Ikkje tørre øyne, ingen alergier, klarer å sykkle meir ute uten å verte så sliten. Var veldig trøtt da eg kom att med jentene i ettermiddag. Men eg tar meg inn att fortere, så no er eg i fin form att. Veit det er meir posetive tegn også, men kjem ikkje på det akkurat no.
Vi startet med lavkarbo for snart fem år siden, den gangen alle lo av det 🙂 Vi var lenge veldig streng på dietten, men nå kutter vi stort sett de raske karbohydratene som hvetemel, poteter, pasta, ris og sukker. Det er en del av jobben min, så jeg kan mye om det ja. Frokost kan være så mangt, men vi bruker mye egg med salat, skinke, bacon etc. det er viktig å velge riktig type fett. Bare spør om du lurer på noe