Luciafeiring

God morgen kjære venner.

Da var luciafeiringen over,det var en hyggelig opplevelse:)

her ser dere englebarna vår:))dei 2 lengst til venstre er barnebarna våre.

Kanskje dere også ser att vesle Emma er rød i ansiktet,stakkaren langa ut på isen i går og srubba opp halve fjeset.

Regnbuesokkane ble svært godt mottatt i går,i tillegg fikk Emma ny julekjole til dukken som også fikk bli med på feiringen og Mathias fikk togbaneskinner etter sine onkler til duplotoget:))så nå har han hendene fulle:)

Da vi skulle hjem fikk jeg handlet med meg litt kolonial,det ble også kjøpt en tynnribbe som står i ovnen no:))for jeg har planer om att jeg og sønnen skal kose oss med ett godt måltid.

Alle dei åra jeg ikke har likt ribbe og nå lager jeg det for 2 gang i år:))

Jeg kjøpte foresten nye brodder i går:)jeg er lei av å gå rundt som bambi på isen,så nå kan jeg trygt gå tur selv på glatta.

Ønsker alle en fin dag:)

10 kommentarer
    1. Jeg stusset litt Tove, er det en norsk juletradisjon? Trodde den var svensk og som vi har startet med i den “senere” tid. Nok om det. På skolen er det alltid luciatog, og siden jeg ikke er der i år, så har jeg ikke fått med meg noen luciafeiring. Gikk forresten akkurat glipp av den i går da jeg var hos pappa. Der ventet de med lussekatter på noen barnehagebarn som skulle komme, men jeg måtte haste videre før de kom. Jeg ser heller ingen med røde kinn. Flotte unger :-))

    2. Så søte de var :)) Vi hadde jo ikke Luciafeiring da vi vokste opp, men jentene mine hadde det faktisk, kanskje fordi vi bodde så nærme Sverige ? er jo en forholdsvis ny tradisjon i Norge.

    3. Ja det er morsomy å se barna med lucia-utkledning. Men det er vel som andre skriver ovenfor her en ganske ny tradisjon som vi har tatt etter Sverige.
      Jeg bare må ha ribbe til jul!!! Spiser det ikke ellers i året, men det blir litt skuff hvis jeg skulle spise noe annet juleaften. Min søster har begynt med pinnekjøtt, men det synes jeg lukter vondt, er fryktelig salt og å sitte slik å gnage på ben når man er finpyntet er ikke akkurat høytidelig for meg. Nå er det sikkert noen som blir fornærmet rundt omkring, men pinnekjøtt er for meg som kyllingvinger på en lørdagskveld.

    4. Mojita:Smaken kan ingen si noe på sånn er det bare:))jeg har ribbe i dag,er på teststadiet siden jeg ikke har hatt det før.Når det gjelder pinnekjøtt så er det viktig å vanne det godt ut ellers kan det fort bli for salt enig i det og det må dampe minst 3 timer:))da er det saftig og godt

    5. Kjempeskjønne:-) Godt du he skjønt det med ribbe, og brodder er I binder som aldri før. Eit søskenbarn ta mej jobbe på “enklere liv” på Egertorget og ho selger brodder, mange brodder:-)

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg