2012

Da var første dag i det nye året kommet til endes.

Vi hadde en koselig nyttårsfeiring i lag med barn og barnebarn,været var helt fantastisk.Vi startet med vakker snø i trærne -4 grader og avslutta med litt vind 0 snø og 5 + grader.

Barna var standhaftige og holdt seg oppe til midnatt for å se på fyrverkeriet,no må det innrømmes att det var litt redde så det ble noen kilo å holde i armene:))vesle Emma fikk på seg rosa hørselsvern etterhvert og ble kjempefornøgde.

Siden vi overnattet så hadde vi en aktiv start på 2012,:)sånn er det med 2 små i huset.Vi fikk avlevert sønnen på hybelen før vi selv kjørte hjemover.

Da vi kom hjem hadde svigermor fått besøk av datter med familie og en sønn med familie:))så det bar rett opp i familieselskap igjen:))

I morgen må jeg seriøst ta meg sammen ,no har eg skeia ut altfor mye i jula.Det betyr å kutte radikalt ned på sukker,bli strengere med meg selv og gå tur hver dag:))

Men viktigast av alt få rumpen ut av godstolen:))skal jobbe med symaskina framover så blir det nok en fin bursdagsgave på vesle Emma om 3 uker:))

14 kommentarer

Siste innlegg