Hei folkens ja no er det straks tid for å gjøre ferdig middagen.
Jeg hadde noen fileer av sei som hadde ligget litt i fryseboksen,så halespissen var litt tørr,men her i huset kaster vi ikke mat derfor ble fisken forvandlet til saftige gode grove seikarbonader:))
Først sørger en for att fisken er beinfri
Videre kjøres det gjennom kverna
og for å få med all fisken kjører jeg litt rå løk gjennom
Da var det klart for videre smaksetting:))jeg har i salt,pepper og gressløk fra hagen:))det har jeg ferdig klippet i fryseren
ingen farse uten potetmel og melk
og det lille ekstra:))en god ss crem fresh
Så var det fram med stekepannen,rapsolje og stek gylne kaker
det vart noen middager dette
I dag blir det en potet attåt og gullrotstuing:))
Siden det skvetter litt når jeg steker tok jeg og vasket gulv i samme renna:)og når jeg vasker kjøkken tar jeg liksågodt badet.
Men da var det tid for tur,
ute har det lagt seg litt snø,her tar jeg bilde medan jeg sitter på trammen og knytter vinterskoa:))
Jeg går opp på Sellereite og besøker en sambygding ca 1 km oppoverbakke
ikke mye utsikt utgjennom fjorden i dag,men det var en frisk tur og koselig å besøke grannen:))
No får eg gjøre ferdig middagen så tenker eg att mannen snart er hjemme:))ønsker dere alle en fin kveld
Du er jo er jo rene gourmetkokken, få fisk til å se så godt ut da. Liker ikke fisk, men nå fikk jeg nesten lyst på.
Nam nam sier jeg bare :)) og så lettvint når du kan ha sjølfiska mat i fryseren 🙂
Her startet dagen med blå himmel men nå er det sludd og grått ute.
Du er no dyktig da. Dei smaker sikkert kjempegodt. Og så treningstur etterpå. eg var litt på sykkelen eg da. fikk meld fra fysioen i dag. Skal få bli med på ryggruppe i februar. det skal verte godt.
Kos deg i kveld da
Å den middagen så deilig ut,ikke noe er som hjemlagd:)
Dette ser bra ut. Det inspirerte meg til å gå i fryseboksen og hente opp en porsjon hjemmelagde hysekaker fra sist sommer. Det blir middagen i morgen. Ha en fin kveld.
Du verden for en effektivitet du har! ;o) Fiskekakene så veeeldig gode ut…
Tove:gourmetkokk var no så:))men det er absolutt en fin måte å spise fisk på,en kan jo bytte det ut med karbonaden og lage fiskeburger også:))
Sirdalsrypa:det er sant jeg er priviligert sånn sett:))no kommer sønnen heim også for å sette garn til meg:))krysser fingrane for god fangst
gretashobby:Takk :))kutter en ut poteten så er dette fin lavkarbomat også:))Ser dei starter opp rygg gruppe i Volda også no,men det er feil tid på året til pendling synes eg.Håper du får god hjelp da:))
synnovesyr:Takk:))endatil mannen åt mer en vanlig i kveld:))
funderier:Kjekt å kunne inspirere:))og hjemmelaget er jo best i det lange løp
quiltmania:Noen dager er jeg efektiv:))ja mye godt å lage når en er heldige å ha selvfisket fisk:))
Seikaker er godt ja. He aldri laga sjøl, men mamma sine he brukt vere gode:-) Ein av dei tinga som var fint vere heime no i jule og nyårstida; heimelaga fiskemåltid:-)
OKBente:ja det er vel ikke slike fiskearter å få tak i der borte i statene