Hjemmelagde seikarbonader

Hei folkens ja no er det straks tid for å gjøre ferdig middagen.

Jeg hadde noen fileer av sei som hadde ligget litt i fryseboksen,så halespissen var litt tørr,men her i huset kaster vi ikke mat derfor ble fisken forvandlet til saftige gode grove seikarbonader:))

Først sørger en for att fisken er beinfri

Videre kjøres det gjennom kverna

og for å få med all fisken kjører jeg litt rå løk gjennom

Da var det klart for videre smaksetting:))jeg har i salt,pepper og gressløk fra hagen:))det har jeg ferdig klippet i fryseren

ingen farse uten potetmel og melk

og det lille ekstra:))en god ss crem fresh

Så var det fram med stekepannen,rapsolje og stek gylne kaker

det vart noen middager dette

I dag blir det en potet attåt og gullrotstuing:))

Siden det skvetter litt når jeg steker tok jeg og vasket gulv i samme renna:)og når jeg vasker kjøkken tar jeg liksågodt badet.

Men da var det tid for tur,

ute har det lagt seg litt snø,her tar jeg bilde medan jeg sitter på trammen og knytter vinterskoa:))

Jeg går opp på Sellereite og besøker en sambygding ca 1 km oppoverbakke

ikke mye utsikt utgjennom fjorden i dag,men det var en frisk tur og koselig å besøke grannen:))

No får eg gjøre ferdig middagen så tenker eg att mannen snart er hjemme:))ønsker dere alle en fin kveld

14 kommentarer

Siste innlegg