Har ofte fått spørsmål om hva brennsnut er for noe:))
det er det samme som kjøttsuppe,men vi sier altså brennsnut.
Dagens suppe består av
Rabbe (kålrabi)
gulrøtter
blomkål
brokkoli
løk
brennesle (har forvella liggande i fryseren)
gressløk(har fra fryseren)
gule linser
fenalår og kokt mår
når en bruker mår,bacon eller fenalår så trengs det ikke mer krydder suppen får nok gode og naturlige smaker.
Da er det bare å si velbekommen
til desert blir det pisket kremfløte og rørte blåbær som jeg fant i fryseboksen:))
11 kommentarer
Ser godt ut. Flink til å utnytte naturens råvarer du.
Tove:ja når en leser kor masse gode næringsverdier det er i brennesle så skulle en brukt mye mer enn det jeg gjør
Nam nam 🙂 og brennesle er jo så næringsrik som du sier, jeg brukte det både som økologisk gjødsel og sprøytemiddel i kjøkkenhagen før, ja og som suppe på våren da ;0) men her finnes ikke brennesle
Brennsnut er lenge siden eg har spist ja. godt er det. såg herlig ut. skal sende deg oppskrift ai morra. viss eg glemmer det, så minn meg på det
gretashobby:ok:)du får lage en god gryte brennsnut,skulle tru det går som lavkarbo når poteta er borte:)
Sirdalsrypa:spiste nok for mye i dag,det var godt:)er det ikke jordbruk i Sirdal?det burde da finnes brennesle i utkanten av jorder
Nei her er det stort sett bare sau og gras
Dette ser godt ut. Har aldri spist noe med brennesle i, men har hørt at det skal være godt. Når så kjøttingrediensen er fenalår og mår, kan det ikke være mye igjen i panna etter middagen.
Brennsnut e godt!. Brennsnuten din er også sikkert god, men ej he aldri smakt med brokkoli og blomkål oppi. Men dette e jo ein smaksak:-) Tenke det smakte ja:-)
Nå ble jeg sulten. Kommer til deg på middag jeg…
I gode og onde dager!:hi hi ja du kunne jo det da:))men vi løvde ikke så mye i går,dette er en av mine favoritter:)