hits

en dag med overaskelser

God kveld folkens:)denne dagen ble ikke som forventet,og den vart fylt med overaskelser.

Vi fant ut att vi ville ta en biltur,ferden gikk over Grønndalen og på vei opp fikk vi et fantastisk møte med en svær ørn,den fløy i høgde med bilen men desverre for fort til å få et tydelig bilde av den.

Da vi kom til Nordfjoreid fant mannen ut att vi kunne kjøre en vei vi ikke hadde gjort før,jeg ante faktisk ikke att det var en bru over elven;))men du verden for en fantastisk opplevelseveiene var smale og jo lenger innover vi kom dess grønnere vart det

markane var dekket av det guleste gull:))toppskarven soler segen kunne virkelig få litt følelse av sommer her langt inne i en fjord i sogn og fjordane:))og alle dei blå dunkane dere ser er helt sikkert blåskjell oppdrettvi kom høgt til fjells og fikk en spektakulær utsikt

 Desverre protesterer maskina nå så jeg får ikke lastet opp flere bilder,men det var en utrolig flott tur:))her vil vi prøve å få oss en tur når det blir sommer for det var fine turveier å gå her:))

Da vi kom over Grønndalen igjen var ørna fortsatt ved elvakanten,men heller ikke denne gangen fikk vi tatt et klart bilde av den:)

Det var med glede jeg kunne konstantere att halvparten av snøen som var igjen her hadde forsvunnet i løpet av dagen:)en dag eller to til som i dag og snøen er borte:))forhåpentligvis for godt denne gangen.

No har vi kosa oss med deilig pizza ,så da kan jeg ta meg tid til å se hva dere har bedrevet dagen med:))

9 kommentarer

I gode og onde dager!

09.04.2012 kl.20:57

Fin tur dere har hatt....

Marit

09.04.2012 kl.21:01

Flotte bilder. Blir ganske facinert av sånne fjelllandskap jeg .. merkelig, for jeg trodde jeg trivdes best i fjæra egentlig, men får lyst til å dra på tur oppover i fjellet når jeg ser på det siste bildet ditt.

fruensvilje.blogg .no

09.04.2012 kl.21:03

Marit: takk Marit.Det er fantastisk å oppleve slike utsikter,i dag kunne vi heldigvis kjøre opp:)men jeg liker vel så godt å svette meg oppover fjellsiden jeg da:))

synnovesyr

09.04.2012 kl.21:15

Flotte bilder av flott natur,og så spennede og se en stor ørn:)til sommeren blir det fjelltur på oss også,vi er som regel en uke på fjellet for og gå,gleder meg til det:) kos deg ed pizza og ha en fin kveld:)

fruensvilje.blogg .no

09.04.2012 kl.21:24

synnovesyr: takk,ja det var synd vi ikke fikk et klart bilde av ørna,ikke lett når den flyr fort forran oss:))

Greta

09.04.2012 kl.21:28

Nydelig og optemistisk innlegg

Med andre ord

09.04.2012 kl.22:22

Slike bilturer med innlagte fotostopp er noe av det trivligste BP og jeg gjør sammen. Høres ut som dere også koser dere på tur! Gøy å finne "nye" veier å utforske også. :-)

Tove

10.04.2012 kl.05:19

Fantastiske naturbilder igjen.

venkesstrikk

10.04.2012 kl.17:57

Norge har mange vakre perle :-)

Skriv en ny kommentar