hits

problemer med blogg

God morgen.Jeg gjør et nytt forsøk her for det har ikke vært mulig for meg å lage eget innlegg tidligere i dag.

I går sveipet det en snøbyge over bygda,det meste var lokalt og kom over Viddalmen litt av dette kvite kom til oss også sånn i forbifarta bare:))kaldt var det og kaldt er det.

Alikavel tror jeg det blir en dag med litt varme i luften,himmelen er blå og sola er i ferd med å vise segOm litt skal jeg ta fram sykkelen igjen for det er dugnad i dag også,det nytter ikke å avslutte arbeide med bare grunning på veggane:)

Tror det kan bli en fin dag eg,sosial iallefall:)og når sola får leite seg litt bedre fram blir det nok varmt i solveggen også.

Strikkeprosjektet mitt vokser sakte men sikkertSlik skal det bli,må bare strikke et par cm til før jeg kan strikke begge delene sammen.

Da ønsker jeg alle en fin dag:))

5 kommentarer

I gode og onde dager!

17.04.2012 kl.09:34

Hmmm spennende...

Grete

17.04.2012 kl.10:19

Spennende strikk du holder på med :) og veret ditt er nok ganske likt med mitt eget ja.

Ha en fin dag på dugnaden :)

quiltmania

17.04.2012 kl.10:43

Jeg har også plundret med Blogg.no og har brukt lang tid og det har også endt med at det ikke har blitt noe innlegg, har også litt problemer med å komme inn på blogger og skrive kommentarer - men det ordner seg vel. Været ser ut til å være likt over hele landet her er sol men kaldt.

Ha en trivelig dag på dugnad!

strikkogkos

17.04.2012 kl.11:27

Stilig bilde med snøbyga som kom! Synes det er så fint med snøen på fjellene og våren nede. Sånn har vi ikke her på Kråkerøy. Ser jo at det går framover på strikkeprosjektet, og jeg vet jo hva det skal bli :)

Greta

17.04.2012 kl.14:00

Var litt tull med blogg.no tidligere i dag. Men no virker det greit. Det er ofte litt tull med eit eller anna på nettet. ja ja, det vert alltid retta opp att og bra er det.

Her er det nydelig ver, man akk så kaldt. var - da eg stod opp. no er det + 7. Ikkje stopre varmen, men det kjem seg.

den blir så fin den... gleder emg til å sjå det ferdig om ikkje så brått.

Ha ein fin dag min venn

Skriv en ny kommentar