hits

God morgen

Det vart ikke tid til bloggen i går,vi var så heldige å få overaskande besøk av yngste jenta og kavaleren:))og da må vi bruke tiden sammen.

Sola skinte fra en skyfri himmel,litt kjøligere vind en det var på fredag men du verden så godt alikavel.Middagen spiste vi inne men kaffen tok vi med utPlattingen er ikke ferdige så vi måtte finne et annet hjørne å oppholde oss på:)

Denne plattingen er mer jobb med enn det jeg hadde trodd,det er jo ikke bare å legge ned på bordkledning underlaget skal være beint også.

Først hadde vi planer om å ha plattingen helt ut,men høgdeforskjellen ble da nærmere 40-50 cm og det var mye,så nå ender den ved hushjørnetMye er lagt utover men ikke fastskrudde og heller ikke saget tid i fasong men det kommer:))

I dag er det strikkekafe,tror det er siste gang før høsten er over oss igjen.Når jeg kommer hjem er det såvidt tid til middag og så skal jeg og min kjære på møte,vi er begge i 17 mai komiteen og dagen lager ikke seg selv.

Har sikkert skrevet det før:)men her hvor vi bor lager komiteen middag til alle i hele bygda,etter kirke går toget da til ungdomshuset hvor alle i bygda setter seg til bors og vi serverer dem middag.

Maten er billig,ca 80 kr for voksen som da får en god porsjon med kjøttkaker og tilbehør.

Samme komite står for leker ,tale og annen underholdning.

Når komiteen så har ryddet bort og tatt middagsoppvasken er det duket for kake,vi selger da kaffe,brus,is og kake .Alle i komiteen bidrar med hver sin  kremkake.

Ja ja ,koselig bruker det å være selv om jeg må stå på kjøkkenet hele den dagen.

No skal jeg se gjennom litt blogger fra i går før turen går til ungdomshuset og strikkekafe:))Sola skinner og jeg tror det blir varmere enn i går:))ønsker alle en fin dag

15 kommentarer

Greta

23.04.2012 kl.08:28

Den plattingen vert kjempefin til slutt. Sånne ting er som regel mye meir arbeide med enn man tror i utganspunktet. Men det blir flott ja.

Så kjekt med overaskende besøk da. slikt ette alltid spiss på dagen. det er ikkje berre berre å bo i ei lita bygd. Mye å vere med på om ein skal kunne feire ein skikkelig 17. mai. Her i bygda er det foreldra til 6. eller var det 7. klassingene som er 17. mai komite. Dermed har vi vore med 3 ganger. Dei siste åra har vi vi droppa den store feiringa. Er det fint ver tar vi ein tur, er det regn så feirer vi 17. mai heime.

Kos deg på strikkekafe og ha ein ellers fin dag. klem til ein liten venn <3

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.08:37

gretashobby: takk Greta:))ja plattingen blir fin til slutt.
Problemet her inne i fjorden er att barna forsvinner,det finnes no bare 11 barn igjen som ikke har begynt på videregåande,neste år forsvinner 3 av dem.Litt trist er det men jeg tror det er likt i mange små bygder

SigridfraEnget

23.04.2012 kl.09:26

Du får kose deg på strikkekafé i dag! Når det gjelder 17. mai, skal vi bidra for siste gang neste år. Her er det foreldre til 2. og 7. klassingene som er med i komitéen. Vi har vært med 3 ganger før, siden vi flytta hit etter at de to eldste var ferdig med småskolen. De tre gangene var fordelt på 4 år, så det var ganske intenst ei stund, men nå har i hatt pause noen år.

Grete

23.04.2012 kl.09:28

Dette blir flott vet du og så herlig å skulle få en stor flate å sette møbler på :) og om dere orker en gang senere kan dere jo fint lage en ny et hakk lenger ned, men flott uansett.

kos deg med finveret og strikkekafeen :)

Greta

23.04.2012 kl.09:37

Det er no det. Dei unge vil bo litt meir sentralt. Sånn er det no berre

Merethe, mitt liv, alt...

23.04.2012 kl.10:01

God morgen! Håper du får en fantastisk dag! :D

I gode og onde dager!

23.04.2012 kl.10:27

Høres ut som 17. mai blir mye arbeid for dere, men håper dte er litt tid for kos også...

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.10:53

Sirdalsrypa: har allerede diskutert en liten et hakk lenger ned:)vi får se når han får tid,vi må ta naustet også i år siden den står der uten front og dør.No skal jeg spasere dei 3 km til ungdomshuset så får jeg bil hjem igjen:))

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.10:53

Merethe, mitt liv, alt...: god morgen til deg også.Jeg er sikker på att dagen blir god,sola skinner jo:))

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.10:55

I gode og onde dager!: for komiteen er det mye arbeid,desverre blir det ikke tid for kos for dem som sitter i komiteen men det er hver sin gang så vi lever nok over:)

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.10:56

sigridfraenget: Ja jeg skal kose meg.Det høres ut som en grei ordning hos dere når det gjelder 17 mai,bare litt skjevt for dem som har mange barn i forhold til dem med 1 eller 2 :))

Tove

23.04.2012 kl.11:18

God formiddag får en vel si nå.

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.15:57

Tove: takk du:))jeg får svare god ettermiddag

Hobbystua

23.04.2012 kl.15:58

God eftermiddag fra meg,og plattingen ser ut til og bli fin Connie. Det er så mye enklere og sette ned utemøbler uten at det står skjeft,og lett og holde rent . Så Dere blir helt sikkert fornøyde når alt er ferdig. Ja hvet slikt tar tid:)) Ellers må du ha en fortsatt fin dag med dine syssler både på hjemmefronten og på bortebanen:))

fruensvilje.blogg .no

23.04.2012 kl.16:11

Hobbystua: takk Marianne.Ja det blir fint i sommer når været tilater uteaktiviteter:))har vært på strikkekafe i dag:)det er alle tider like hyggelig og setesdalsdrakten vokser for hver gang jeg strikker:)ha en fortsatt fin ettermiddag

Skriv en ny kommentar