hits

tidlig natt

I kveld fikk vi det rolig for dei 2 små sovna 19.15:)Vi har hatt en flott og solrik dag og jeg sov av meg hodeåinen som herja i går.

Kl 9.45 tok jeg med barna ut og der fikk dei herje alt dei orka fram til kl 17,00 i kveld bare med et lite avbrekk da vi gikk inn og spiste middag.

Jeg og barna gik en tur opp i skogen:))ikke lange biten,men for to små langt nok å gå oppoverbakke

godt vi hadde på regnbuksa for her var det myret og dyp gjørme,så regnbuksene gikk rett i vaskemaskina da vi kom ned igjen.

I skogen blomstra det med nydelige skogstjernerstore marker å springe av seg påellers har vi lekt i sandkassen og vi har vært i fjøra og vi har spist is ute,en fin dag med andre ord.

Min kjære jobbet litt med plattingen i dag så nå er første trinn så godt som ferdige,skal ta bilde av det når jeg har ryddet litt for så lenge dei små er her flyter platten med byggeklosser:))trøtte små englernybada og klare for sengen.

I morgen kveld kommer mammaen så får vi se da om hun kommer hit eller sover hjemme og kommer hit tirsdagsmorgen.

Selv skal jeg og min kjære på møte i morgen kveld så jeg håper selvsagt at mammaen kommer i morgen,ellers lyt onkelen passe litt :))

Det har vært en slitsom uke men fin også,skulle bare hatt litt av energien til disse små:))

 

9 kommentarer

venkesstrikk

29.04.2012 kl.21:28

Kan tenke meg at du har kost deg, men en er liksom ikke tjue lenger og så legger en litt mer energi i det når de bare er på besøk og en ikke ser de så ofte. Ha ei riktig god natt

fruensvilje.blogg .no

29.04.2012 kl.21:39

venkesstrikk: det er sant og jeg må jo bare henge på for dei slakker ikke på farta:))sover nok godt til natta

Grete

29.04.2012 kl.21:48

Sliten etter noen timer med barnebursdag jeg så du er go'e synes jeg som passer dem i flere dager :) men det hjelper på når de kan leke litt ute, så blir de ofte litt mer slitne og trøtte til natta ! god natta til deg :)

fruensvilje.blogg .no

29.04.2012 kl.21:54

Sirdalsrypa: en uke er litt lenge med to men det har gått bra:))tror alikavel att jeg kommer til å merke kor sliten eg e når dei blir hentet igjen:))natta til deg også

Hobbystua

29.04.2012 kl.22:30

Med slike småbarn i heimen i flere dager så kan jeg tenke meg du er både trøtt og sliten nå Connie,,,men en skulle nok hatt energien som di små har i massevis. Men kan¨se av bildene at dem har vært ute i frisk luft,,for røde og fine i kjakene. Gulvet ser ut til og bli fint også,,så det blir nok deilig med en slik plass når alt er ferdig:) Du får ha en god natt med søvn,for det trenger du helt sikkert nå ja:))

synnovesyr

29.04.2012 kl.23:08

Koselig med barnebarnbesøk,riktig fine unger:) ser ut som dere har hatt en fin utedag,he en fortsatt fin kveld:)

strikkogkos

29.04.2012 kl.23:36

Det høres ut som en flott helg! Nydelige naturbilder med søte unger :) Og plattingen blir fin!!

Greta

30.04.2012 kl.08:15

som eg sa i ein kommentar ein edag før. Dere bor supert til når det gjeld å ha barnebarn i den aldren på besøk. Masse å finne på ute. Herlige bilder. Ja, det er slitsomt men kjekt å ha barenbarn på besøk. det vert nok veldig stille hos dere fra onsdag av. Godt det noen dager da. Heldigvis flott ver i dag og. Ønsker deg ein flott utedag. klem

I gode og onde dager!

30.04.2012 kl.08:49

Moro når de kommer og moro når de går.

Skriv en ny kommentar