Da har jeg prøvd det også:)

Jeg ser god morgen norge hver morgen og der lager dei mat hver dag:)i går var en kjendiskokk med,hun er med i programmet jenter på jul:)

I går lagde hun salat utelukkende på det vi kaller ugress.Det såg jo friskt ut og jeg er ikke så redd for å prøve så lenge det er fort gjort å hive det i bosset om nødvendig:)

Jeg er gressenke denne uken,jeg er uten bil og det er noen uker siden jeg var på butikken og fylte opp kjøleskapet.

I dag ville jeg grille ,og jeg var sikker på att det fantes salat i kjøleskapet:)men nei,du snakker om tomt kjølskap:) så jeg lette fram oppskriften som ble laget på tv i går ,lette fram en bøtte og ut og plukket ugress:)

hva har vi her da?

brennesle (forvelles ), unge skudd av geitrams,(valgfritt rå eller litt forvellet),skvalderkål,surgrasblader,og halvåpne løvetann knopper(stekes i litt olje salt og pepper)

i tillegg tok jeg litt løpstikke og gressløk.

Da er det bare å grovhakke,drysse over litt nøtter og voila en flott salat:))

Ser jo godt ut:) men jeg er glad i farger og hadde litt paprika,så

no fant jeg ikke grillkullet,så dette ble sattt inn i bakerovnen

og da kjøttet var ferdig fant jeg grillkullet:))sånn kan det gå.

Jeg hadde fransk dressing over ugress salaten og jeg hadde potetsalat ,jeg kan med hånden på hjertet si att mangler dere sala så var dette en helt ok erstatning:)jeg spiste faktisk halve skåla,og det var greit:)

12 kommentarer

Siste innlegg