God morgen.
Det er tirsdag og ute er det skyet men opplett.I ettermiddag er det soknerådsmøte og jeg skal sykle så da håper jeg at været holder 🙂
Jeg har jo vært borte en stund og det merkes jo i heimen,i går fikk gulvene en omgang med vaskefilla og nå er det brødbaking som pågår 🙂
første brett er straks ferdig og jeg er klar med brett nr 2.
Det er jo enkelt og greit med butikkkjøpte brød,men i det lange løp så liker vi nok hjemmebakte best og dei metter bedre.
Ellers har jeg ikke så mange planene for dagen siden jeg skal avgårde på sykkel i ettermiddag,nå varer soknerådsmøte bare ca 1 time eller litt over,slike dager blir litt punkterte i forhold til hva en kan finne på.
Det meldes snø på torsdag så jeg skulle absolutt hatt meg en tur ut i marka får krysse fingrane for den muligheten i morgen :)) og så må litt forskjelligt ute i hagen inn for sesongen,hmmmm kanskje jeg skal satse på det i dag :))
Ønsker dere alle en fin dag
De hjemmebakte smaker så absolutt best ja, bare så synd de får bein å gå på allerede mens de er varme hihi men du baker jo mange meddet samme du er i gang :))
Snø vil jeg ikke ha enda, men vinterdekka må nok på før mannen tar ut i sjøen igjen til uka, best å være godt skodd !
Ha en fine dag, jeg venter på eldstejenta mi og vi skal avgårde på kjøpesenteret 🙂
Hjemmebakt er alltid bedre…
Hjemmebakt er best når de er helt nystekte. Men om du har en oppskrift på noen som er like gode etter en dage eller to så tar jeg gjerne imot den. ;o)
Har akkurat vært ute og gått i lunsjen, og fant ut at det lukter vinter ute og det er absolutt tid for å finne frem vottene! Friskt var det iallefall.
Marit: nå bruker ikke jeg oppskrift når jeg baker brød,jeg mixer med det jeg har i hus :)) selv synes jeg brøda er like gode hele tiden men så er ikke jeg vandt til annet heller :))men om du bruker ca 1 kg hv.mel-1kg 4korn-0,5 kg grovkveite litt havregryn 2 pk gjær 3 ts salt 2 ts sukker og vann til passe deig da burde du få gode brød :))det er dette jeg oftast bruker
I gode og onde dager!: så absolutt
Sirdalsrypa: her i huset er mor streng så dei varme brøda blir skjelden rørt :))først det som er påbegynt før det nye blir sprettet.
håper du får en hyggelig dag
husmora connie i full sving att. Du er dyktig. Håper du får turen din til fjells i morra. da Vart det ein fin sykkeltur til soknerådsmøtet? Håper det og att du rekker og får gjort det du vil resten av dagen klem
gretashobby: husmor ja men sliter med utrolige smerter i høgre skulder :(skal ta nye bilder om 14 dager.
Sykkelturen var ok,mesteparten gikk jo gjennom tunnel men møtet gikk greit.
Har vært en tur ute som selskapsdame for min kjære hi hi han skulle fikse en utedør på ei løde ,nå blir det tv kos resten av kvelden
Fersk brød er jo såå godt, det er kommet noe nytt som en blander sammen med gjær tror jeg, det heter fersk bakst og blir som fersk brød hele tiden, eller en stund. Jeg har ikke prøvd, men de skryter av det her omkring.
Jeg har heller ingen oppskrift så de siste brødene fikk litt frokostblanding men forskjellige kornsorter.
Gode ble brødene og da vet jeg hva som er i dem, det er ikke like lett å vite hva som er i de kjøpte brødene.
krimkrams: har hørt om det mjølet jeg også men ikke prøvd det,uansett så er hjemmebakt best
hobbyting: det har du rett i,jeg tror ofte att jo mørkere brøda vi kjøper er jo grovere tror vi att dei er,og sannheten er ofte bare en fargetillsettning.
Det var ingen dum ide å bruke frokostblanding :))
Brødene dine så fantastisk gode ut.
Håper det med snø er en overdrivelse. Vil ikke ha det ennå.
Men spørs om noen tar hensyn til det, he, he..
Fe vatn i monnje av å sjå nysteikte heimelaga grovbrød:-) Snart på tide med litt baking igjen ja.
baki: takk :))trur desverre ikke det med snøen er tull 🙁
OKBente: hi hi ja hjemmebakt e godt