hits

Sårføtta

Nesten så jeg angrer på att jeg ikke kjøpte nye vintersko i dag,når jeg kom hjem i dag var eg så sårføtta att det var smertefullt bare å stå i ro :(no har jeg tatt et langt fotbad og smurt i føttene så det er mye bedre allerede.

Skal til spesialist i februar med tanke på spesialtillpassede innleggsåler og det er nok lurast å vente med skokjøp til etter det besøket.

Skuldrane mine har jeg tatt røntgen av,og i dag ble det bestemt mr ,sukk blir vist ikke ferdige med disse bildetakene først når et slikt bilde er studert kaunne legen si om jeg kunne ha nytte av opperasjon.

Ja ja greit det,mulig det er trening som må til men hvor og hva slags trening fikk jeg ikke vite i dag så da får jeg bare vente da.

Jeg hadde noen hyggelige timer ilag med veslejenta mi i dag og til lunch lagde hun en deilig salat til oss med eggnudler og biffstrimler i :))

Sist vi var på cruise printet jeg ut et hav av bilder etter hjemkomst og endelig i dag kjøpte jeg album :)så nå kan jeg hygge meg med minner medan eg fyller albuma med bilder.Etter turen til Dubai i mars tenker eg att det blir fotobok,det tar ikke mer plass enn en bok i bokhylla.

En nydelig blomster fikk også bli med hjem i dag,for meg en ny sort så jeg er spendt på om jeg får beholde den lenge,Senecio heter denmed blits er fargen litt lysuten blits litt mørk,så noe midtimellom blir riktig farge :))

Ønsker dere en fin kveld

8 kommentarer

Grete

17.01.2013 kl.19:22

Du fikk i alle fall et koselig besøk hos dattra og en pen blomst med hjem :)) og skuldra må du bare vente med du også ja....

tromsfruen

17.01.2013 kl.20:27

Viktig med riktig skotøy.

Har også vært på lunsj med datter i dag :)

Greta

17.01.2013 kl.20:46

Sånne undersøkelser kan ta motet fra noen og ein kvar. Men du nermer deg avgjørelse. håper bare du ikkje må vente så mye lengre.

Kos med dattra og ein herlig lunch da. Og så vakkre blomster da. Tror eg må kjøpe meg noen vårblomster snart eg og.

skal du ah innleggsoler må du nok fornye mye av skoparken. håper dei hjelper deg. klem

fruensvilje.blogg .no

17.01.2013 kl.20:55

Greta: uff ja skjønner ikke hvorfor jeg ikke fikk mr første gangen,røntgen passer best for dei med bruddskader.
Er forberet på nye sko ja :)

fruensvilje.blogg .no

17.01.2013 kl.20:56

Sirdalsrypa: jepp :))kanskje du og jeg skulle søkt om et treningsopphold sammen :))

fruensvilje.blogg .no

17.01.2013 kl.20:57

tromsfruen: det er iallefall sant,siste gang jeg går med dagens fotøy på lengre spaserturer

synnovesyr

17.01.2013 kl.21:46

Ja det som regel ikke fort gjort og finne ut hva man skal gjøre med vonde skuldere,skal ta bilder jeg også,har hatt en del vondt i skulderen den siste tia. Hyggelig med besøk og ny blomst da:)

fruensvilje.blogg .no

17.01.2013 kl.22:53

synnovesyr: kanskje vi alle skulle søkt oss inn på en treningsleir for vonde skuldre :))men det e iallefall mr som må til ,ikke røntgen

Skriv en ny kommentar