Det er tirsdag og jeg er i full sving som vanlig :))Tok meg en snartur i skogen for å sjekke ut traktkantarellane,fortsatt er det meste bittesmått,men litt fikk jeg med hjem
jeg lar disse bare ligge slik og tørke,enkelt og greit
jeg hadde nøkkel til naustet i lomme fant jeg ut og ville prøve fiskelykka før jeg gikk inn igjen
en stakkars makrell beit på,skulle gjerne hatt 2 men no blir det denne til middag i dag så får eg varme litt rømmegrøt til mannen :)men det kan jo hende jeg stikker ned og prøver litt til på kaia da :))må bare rote ferdig på kjøkkenet først.
Plommene vi plukket i går må jo stelles,så jeg har kokt litt sylte (2 kg ) og nå damper jeg plommesaft med litt eple i.
Plommene jeg forsøker å tørke ser helt flotte ut
dei smaker godt og har fått en myk og fin konsistens,så folkens dette går bra :))plommer egner seg helt utmerket til tørking
Håper dere har en fin dag alle sammen 🙂
Du og du… svisker også, helt utrolig..
Du kan snart reise til Oslo og selge på mathallen:)
Men det er i allefall matauke dette 🙂 Skulle ønske jeg hadde hatt en slik iver og interesse.
Ha en fin dag <:
Hanne: He he var kjekt å prøve :))og helt ok når jeg ser det går greit å lage egne svisker.Det blir litt på matbuda ja,men så er det jo godt å ha når kulda og vinteren setter inn
Det så godt ut, med både makrell og svisker også.
Du er jamen meg flink 🙂 du står på 🙂
Du bør starte sånt farmers marked og selge unna litt av alt du lager. AHdde ikkje det vore lurt. Så bra att det gjekk bra med plommene som vart svisker. Du ahr jammen emg kreativiteten iorden også
Snakk om dame som står på, ordner, steller og lager alt som er 🙂
Flink er du!
Ha en fortsatt fin dag fine dame
er imponert både ovar at du berre slenger uti og får ein makrell og over sviskene.
ritahobbyfoto: takk :))no er sviskene ferdige og dei var veldig gode
Greta: her i huset forsvinner det jeg lager innen neste høst uansett :))har jo barn som er glad i både saft og sylte,og soppen blir god når vi igjen får ferskt hjortekjøtt
Engla: Da har jeg noe å gjøre på :))og så hvet vi hva vi spiser 🙂
Oldemorbloggen: vel hadde håpet på to makreller da :))men mannen er nok glad for att det bare ble en hi hi,så i dag blir det toretters og plommegrøt til dessert 🙂
De såg veldig gode ut de tøka plommene dine 🙂 hvordan har du tenkt å oppbevare dem så de ikke mugner, i fryseren kanskje ? Sviskegrøt med fløte mmmmm :))
Grete: no rekner jeg med att jeg bruker disse rimelig raskt,men kjøleskapet er nok der dei skal få stå siden det ikke er snakk om veldige mengder