Jammen får jeg trimma

God morgen.Her i huset blir det godt med trim om dagen :)) da jeg kom hjem fra butikken i går kom jeg nemlig på att et par ting var glemt.

Da jeg stod opp i dag sette jeg ribba i ovnen med svorsida ned og på en seng av purre,mandarin,gulrot,hel anis,soyasaus,buljong og appelsinjuice :)) så kledde jeg meg tok ryggsekken på ryggen og hastet til butikken,der fikk jeg det jeg manglet + litt til hi hi men ikke noe tungt i dag :))

Så bar det oppover bakkane igjen,denne turen tok meg 1 time og svett ble jeg så det trillet på ryggen.

Nå fikk jeg stelt meg på med tørr trøye og så tok jeg ribba ut av ovnen,silte kraften og rørte inn et par skjeer med lynghonning,rutet litt bedre opp svoren og sette den tilbake i ovnen med svorsiden opp.

Det ble en pangstart på dagen :))men så føles det godt etterpå.

Jeg er ny på ribbefronten,lagde det vel for første gang i fjor og her i huset liker vi litt smak i kjøttet og den må være saftig og mør :))da er dette en utmerket måte å tilberede på.Ribba skal jeg servere 1 juledag  men rekner med att det går fint å fryse den ferdig og bare varme den serveringsdagen,))

Ellers har jeg planer om å bake i dag,men først må ribba bli ferdige :))så inntil da kan jeg kose meg og slappe av med god samvittighet.

Ønsker dere alle en fin dag

6 kommentarer

Siste innlegg