kreativ på kjøkkenet

Ja i dag har jeg vært husmor,noen dager må en styre litt i heimen.Som jeg skrev tidligere i dag så har jeg laget tyttebærsild ,jeg løvde en del lake så veien ned i kjelleren var kort,jeg tok opp flere sild så nå har jeg 2 glass med tyttebærsild :))
Vel jeg salta ned silda rund

i noen av silda var det rogn,og siden silda var salta,så var jo rogna det også .Jeg synes rogn er godt,og tenkte att det måtte da være en måte å benytte denne rogna på også,så jeg brukte kreativiteten på kjøkkenet jeg og eksperimenterte litt hi hi

tanken var først å lage en silderognmajones,noe en kunne smøre på skiva,så jeg tok rogna renska den og hadde i nykvernet pepper en ts sennepsaus og en god sprut med majones,men dette ble en suppe,jeg hadde en eggeplomme liggandes og puttet den oppi uten att det forandret på konsistensen,da var det en siste utvei,jeg rørte i hvetemel til det ble en tykk røre og stekte kaker i godt med smør :))

Det er slettes ikke dumt å være kreativ i matveien,tørre å prøve nye ting for disse små lappene vart supergode,jeg kan ikke forklare smaken,men det er en kremig og mild smak,overhode ikke sildesmak og rogna merker en ikke,og dere disse forsvinner før fruen tar natta hi hi

22 kommentarer

Siste innlegg