ja jeg har takke,den bruker jeg til sveler og flatbrød,men i sommer kjøpte vi en utstikker til mørlefse,da må en jo lage mørlefser også :)) prøvde en porsjon her om dagen,dei ble fløffy og gode,men litt seeige å kjevle ut,i dag lagde jeg en ny deig med mindre mel i,dt var som en drøm :)) ai ai og så myke da :=)
hos oss får disse bein å gå på :=)
tynnlefser hadde jeg planer om å kjøpe ferdig,men du dei er dyre,så på noen i går men det ble ikke kjøpt.
I natt kom blogginnlegget til Kjersti Sandnes for meg (minmatgaleverden ) enkle lefser med semulegryn,så da jeg stod opp i dag var det rett inn på bloggen hennes og lese en gang til,hun lover att dei er enkle å kjevle ut :)) og jeg lar meg friste
og en to tre og svoshhhhhhh ,på 1 ,5 time hadde jeg 10 leiver ferdigstekte og smurte
lefser med semulegryn,å så deilige,og når Kjersti sier dei er enkle å kjevle ,ja så var dei virkelig enkle å kjevle også :)) så nå har jeg lefser til jul 🙂 kjøkkenet er vasket og ryddet,kleda som en bruker mellom lefsene er på vask og jeg skal kvile beina litt :=) ønsker dere en nydelig fin dag
mmm….dette ser godt ut! 🙂 Kanskje jeg må bake mormors lefser snart 😉
Du er så effektiv og her går det unna…ja de blir nok spist opp ja…og du må kose deg med resten av dagen! 🙂
Du har jammen vært effektiv og flink 🙂 Hva betyr mørlesfse? Jeg vet bare om lefse. Vanlig 😀
HeidiElise: det var farlig godt :)) og lefsene var mye enklere å lage enn jeg trodde ,så du rekker det om du kan du også
Toini: tusen takk :)) ja lefser blir oppspist 🙂 og jeg fikk venninnebesøk når jeg var ferdige så hele ettermiddagen gikk kun til kos og hygge
frodith: tusen takk :)) det er en lefsevariant som heter mørlefse,dei er små og litt tykke ,en kan ha på smør og brunost eller smørkrem og legge to og to sammen før en deler dem i snipper :)) det er utrolig mange lefsevarianter og alle har sitt navn
Åååå, nå ble jeg glad 🙂 Så fine de ble, og det ble mørlefsene dine og! Kjekt arbeid det der, men en blir sliten av det ja, helt klart. 🙂 Vel fortjent med en kvil da 🙂
Lefser er utrolig godt! Jeg har bare laget mørlefser, men steiker de i ovnen da jeg ikke har takke. Sånne tynne har jeg lyst å prøve på en gang, men det blir nok ikke før denne julen 🙂
Min matgale verden: ja jeg ble også glad for dette var gode lefser :)fikk venninnebesøk etterpå og hun dro lykkelig hjem med oppskriften pent nedskrevet på et ark 🙂
margarites: ja lefser er godt til kaffen :)) du får ønske deg en takke
Utrolig flink du. Blir helt satt ut av hva du får til og så delikat det er….husmorpoeng igjen 🙂
solliv: hi hi tusen takk snille deg 🙂
åååååå nam <3<3<3
Lefsene så skikkelig gode ut. Men det blir en del stapping og gåing når lefser skal bakes.
Så en hvil etter dette fortjente du.
Margrethe: jepp dette var nam :=)
BforB: lefsene var utrolig gode,så disse blir den sorten jeg kommer til å bake i fremtiden også,og ja en kan ikke sitte når lefser skal bakes så noe trakk blir det,tett på 8700 skritt i dag til tross for att jeg bare har vært inne
Jamen er det godt med lefser i alle variasjona. Lefser med semulegryn høres godt ut, må inn på bloggen å sjå.
Her er eit fælt vær. Bli godt med oppholdsvær neste veke. Ha en fin dag.
Liv V.: det er helt sant :)) hvet ikke om noen som ikke liker lefser 🙂 det har ikke vært så ille vær her hos oss,litt i går kveld men nå er det vindstille og opplett ute
Ååååå, det så riktig godt ut. Har bakt Kling og Hardangerlefse og skal bake potetlefse på mandag, men jeg baker sammen med noen så blir det litt sosialt samtidig.
GTduA: ja det er mange lefseslag ,lefser er uansett godt synes jeg :)) sosialt å være flere også,men jeg har liksom ingen her rundt meg så da lyt eg ta det alene