Godt å være hjemme igjen

Jeg innrømmer det gjerne for i dag var det utrolig godt å komme hjem igjen.

Det var ikke noe å si på været når jeg ventet på bussen i dag morges

nydelig og klart men akk så kaldt med sine 7- i bussen var det heldigvis godt og varmt.

Det var utrolig godt å få stelt håret hos frisøren,så nå har jeg fått dekket det gråe og ser ganske så normal ut :))er jeg heldige får jeg en time til før jul,ja time kan eg få uansett men som modell:))da betaler jeg ikke noe:)

Lærlingen min skal ha baby 28 desember og må gå ut i permisjon 5 desember så etter det må jeg nok bla opp lommeboka igjen.

Så kom den trasige biten av dagen for når jeg var ferdig hos frisøren hadde sola tittet fram i Ørsta og veiene omgjort til reine skøytebaner.Jeg har brodder men dei var hjemme.Det gikk greit jeg av verget et par salto men det var slitsomt å stiltre seg på ustø føtter.

Jeg hadde en time til rådighet etter att jeg kom til Volda igjen før bussen skulle innover til Leira igjen.Jeg fikk kjøpt litt sokkegarn ,lerret og maling + en pose med telys.

Var innom 2 butikker på jakt etter tynnribbe,dei hadde i ørsta og smarte meg ville heller kjøpe i volda for å slippe å bære :)jeg ble lurt for i volda hadde dei ikke tynnribbe.

Jeg hastet meg så til bussholdeplassen,skled litt men samlet føttene for så å oppdage att jeg mangla lerretet mitt :(jeg måtte snu og haste tilbake for bussen kom snart,heldigvis fant jeg lerretet ved kassen der jeg sist handlet :))

Vel borte på bussholdeplassen igjen måtte jeg bare vente i 5 minutter før bussen kom,skulebuss.Jeg beundrer buss sjåførane som frakter barn fra småskulen for jøyje meg for et kaklekor :))no skal resten av kvelden nytes i godstolen

10 kommentarer

Siste innlegg