Hvordan har du det,sånn egentlig ?

Det er ikke lett å snakke om ting som ikke er greit,det er lett å si att dagen har vært fin den,fine bilder er det også lett å vise frem,men hvordan har du det sån egentlig ?

Jeg har slitt siden jeg var bare en 2-3 år gammel,og så har livet mitt vært sånn opp og ned i bølgedaler,det er ikke lett å snakke om det som har vært og er,men nå er jeg på en topp som jeg ikke kommer ned fra på enenhånd,etter mange år har jeg satt ord på det og bedt om hjelp.

Bare det å ha tatt det steget kjenner jeg har gjort godt,selv om att jeg også kjenner att det gjør litt tungt å puste,kroppen dirrer litt,men nå har jeg satt ord på det.

Jeg har skrevet brev til min lege,et forkortet utgave av mitt liv,om 2 uker skal hun få det,jeg gruer meg litt,men nå må jeg stå i det skal jeg komme meg videre .

Så nå har jeg skrevet det til dere også,livet mitt er ikke bare rosenrødt,men heldigvis har jeg verdens finaste familie,en mann jeg er trygg på og 4 fine barn som støtter meg .

Jeg fikk støvsuget i dag,så tenkte jeg å gå en tur,da ringte det på døra,ei venninne stod der,hun ville bare gi meg noe garn,hun hadde ryddet og tenkte dette var noe jeg kunne bruke

en hel haug med babygarn :=) jeg ble helt satt ut jeg ,og kjempeglad :=)

Hun hadde ikke tid til å stoppe i dag,så jeg gjorde meg ferdig inne og gikk meg en tur

det er dette bilde jeg får når jeg åpner ytterdøren,det la seg litt snø i går men heldigvis har det tinet på veien nå :=)

ser jeg opp er himmelen blå, det er godt å se den deilige blåe himmelen

ruvende fjell ,det er noe godt ved dem  :=)

siden snøen hadde lagt seg ble det vintersko,det gjør jo vondt så turen ble ikke så altfor lang,men det gjorde godt å lufte seg litt uansett :=) nå skal jeg ta frem strikketøyet og kose meg litt,babystrikk,gleder meg til vesla kommer,yngste datter har termin 21 mars,ikke lenge til det da.

Håper dere har en fin dag,så skal jeg prøve å gjøre resten av min litt fin også :=)

18 kommentarer

Siste innlegg