Det skrives om mat og jeg ble oppfordrett til å legge ut matinnlegg ,nå er ikke middagen ferdig ennå her i heimen ,men den er forberedt,dagens middag er enkel ,god og sunn
det blir rett og slett kokt torsk,som tilbehør poteter og gulrøtter,denne fisken kjøper vi i store blokker på ca 7 kg fisket og pakket ombord i båten før den leveres på Vartdal,greit med det som ikke har reist halve verden rundt først om en har mulighet til det :=)
men så var det dette med å kose seg litt ekstra selv midt i veka ,så i dag blirr det en god gammeldags dessert etter middagen
jeg har kokt en deilig grøt av svisker,aprikooser,rosiner og heimetørka plommer ,koker alt mørt og tilsetter sukker før en har i en liten potetmelsjemning ,nå står den og kjøler seg ned ,til dette serverer jeg i dag gryr ,en plantebasert fløteerstatning :=) bon apetitt da
Ser og hører og vet det er godt. Dette er god middag. Fisk er godt, men ikke alltid så lett å få tak i synes jeg.
Bare det vanlige de har i frossendisken + laks da..Torsk er god fisk!
middagen var god og vi er heldige som har mulighet til å kjøpe denne fisken ,men vi kjøpte torsk på coop sist og den var like god den synes eg,bare litt dyrere
Skikkelig deilig og kortreist både middag og dessert hos deg.🤗
Da smaker det ekstra godt.🤩
det er det ja ,og godt var det
Namnam – det er maten sin det! Og sviskegrøt – o la la…..! Her har det vært kyllingsalat idag! 🙂
fisk er goodt og bra for magen :=) og sviskegrøt med litt ekstra i smaker alltid
Hørtes veldig god ut middagen. Kortreist mat er bra. Og desserten var nok også god med så mye frukt oppi.
lett og god middag ja :=) og sånn desert er veldig godt
Både ser og høres sabla godt ut 🤩
takk ,det var godt ja
Herlig middag da, med dessert også. Sånt kan vi like! 🙂