hva skal du ha til middag

Det skrives om mat og jeg ble oppfordrett til å legge ut matinnlegg ,nå er ikke middagen ferdig ennå her i heimen ,men den er forberedt,dagens middag er enkel ,god og sunn

det blir rett og slett kokt torsk,som tilbehør poteter og gulrøtter,denne fisken kjøper vi i store blokker på ca 7 kg fisket og pakket ombord i båten før den leveres på Vartdal,greit med det som ikke har reist halve verden rundt først om en har mulighet til det :=)

men så var det dette med å kose seg litt ekstra selv midt i veka ,så i dag blirr det en god gammeldags dessert etter middagen

jeg har kokt en deilig grøt av svisker,aprikooser,rosiner og heimetørka plommer ,koker alt mørt og tilsetter sukker før en har i en liten potetmelsjemning ,nå står den og kjøler seg ned ,til dette serverer jeg i dag gryr ,en plantebasert fløteerstatning :=) bon apetitt da

11 kommentarer

Siste innlegg