alt annet enn en god dag:(

Jeg har ikke til hensikt å skrøne på meg en god dag ,for jeg synes ikke att dagen har vært god:((lang busstur til Volda for å bruke flere hundre kroner på tortur i munnen.Jeg kommer aldrig til å like tannlegestolen det er sikkert.

I går fant den nye tannlegen jeg har fått ut att fruen hadde litt tannstein så her må det pusast,jeg som aldrig har hatt tannstein og nå verker dei framtennene som ble pusset.Så skulle jeg betale enda flere 100 lapper for å bedøve gommen,ja først etter att tannlegen hadde blåst ned i alt som kunne ise:((ett lite hull og så mye vondt i etterkant.

Godt det er ett år til neste gang,har så vondt i kjeven no att det er ingenting å smile over i kveld.

Så var det fysioterapauten min da,blid og smilande var han når jeg kom og med mine nye fine treningsklede gikk jeg på med godt mot selv om ansiktet var bedøvet og jeg følte meg som en flodhest.

40min senere er jeg svett og sliten,men noe hadde hengt seg opp inne i rygg/nakke.Jeg fikk beskjed om å legge meg på benken på magen,eg trudde min santen att han ville ta livet av meg for noe så vont har ikke jeg vært borti før,ja sånn bortsett fra tannlegen da.

Noen som tror på vondt skal vondt fordrive?etter den røffe behandlingen fikk jeg beskjed om å ikke gjøre noen verdens ting mer i dag:)den gikk jeg med på så med halvt bedøvd munn gikk jeg på kafe og kjøpte en kaffelatte og ett stykke ostekake,ja jeg hvet men jeg syntes jeg hadde fortent det:))

No sitt eg her da og værker i munnen med en krasja rygg.

Trur begge karane mine har skjønt ett kvart i kveld for begge er ute og jeg har fred:))

Imorgen er det en ny dag men det blir voldatur igjen,fysio ja og time på sjukehuset.Trur eg snart treng sommerferie eg:))

Når jeg tenker etter så var det 1 positiv nyhet også:))min kjære veslejente bestod alle sine eksamen og kan nå tittle seg som hud og spaterapaut:))hun får diplom om et par uker .Gjett om mamma er stolt og jeg er nå fast kunde,hi hi og hun gjør ingenting som gjør vondt bare nytelse og velvære gleder meg til å få henne hjem igjen

En aktiv dag

God kvelden mine venner,har ikke fått lest innlegga deres ennå men skal kose meg med dem no.I dag tok jeg bussen til Volda hadde time hos tannlegen kl 9.30 joda ett lite hull i en visdomstann men tro ikke att det kan takast samme dag niks ny time i morgen:(og så fikk tannlegen det for seg att han ville pusse tenna mine og nå har jeg vokt i dei nederste framtenna:(betale flere 100 kroner for å pådra seg tannverk er det mulig.

Så var det time hos fysio,og i dag jobbet jeg virkelig hardt merker godt att jeg har fått litt mer styrke,svett?det var bare forbokstaven så no har eg innvestert i gode trimklede så jeg ikke blir så våt.

Etter disse to timane unnet eg meg en god pause på kafe,en deilige baggels med eggesalat og en kaffelatte:Før bussen gikk fikk jeg handlet litt og shoppet litt til hagen.

En skjønn plante og to søte fugler ,dei er tunge så det må være noe i stein

Sommerplantene jeg kjøpte til 17 mai blomstrer

Og nok en rhododendron våkner til liv i min hage.

Da jeg kom hjem kokte jeg blåbær og bringebærsylte hadde jo en del bær i fryseboksen etter høstens innhøsting og idet jeg var ferdige fikk jeg besøk,vi tok en kaffekopp før vi gikk ut og syklet en tur.

No skal eg kvile resten av kvelden og lade opp til ny voldatur i morgen.

 

Handverkskafe

Idag har det vært en del regnbyger,ikke sånn plaskregn men nok til att vi holdt oss hjemme.Min venninne driver handverkskafe hver søndag i sommer månadene og i dag skulle dei starte opp sesongen(dei er flere damer som bytter på å være der)Der får en kjøpt kaffe og kake pølser og brus i tillegg en mengde med husflid som flere damer har produsert gjennom året.

Jeg syklet meg en tur dit i ettermiddag,det var fullt hus og alle såg ut til å kose seg.Helt utruligt kor langt folk kjører for å ta en kaffekopp her inne og kanskje kjøpe med seg noe fint hjem igjen.

Jeg kjøpte kaffe og ostekake og så ble det med hjem en søt løper som venninna mi har sydd.Min elsdte datter har bursdag på tirsdag og med sine to små så syntes eg denne løperen ville være en fin gave til henne:))

No skinner sola:))så da vil jeg ut og spasere en tur ha en fortsatt fin søndag

God søndags morgen

Etter en 12 timers nattesøvn burde fruen være utkvilt i dag:))men det murrer i hode ,så dagen startet med et par piller så pass att det ikke blir like intens som i går.

Det regner litt i dag,men ikke sånn plaskregn så det er ok vi kan bevege oss ute.

Min mann vurdere en biltur i dag,vi får se hva det blir til ingenting er bestemt ennå.

Hageprosjektet har pause og det har den faktisk i morgen også.Morgendagen blir det tannlege og fysio og da tenker jeg att fruen har fått nok.

Når det gjelder all den molda som må bort så blir vi aldrig ferdige om vi ikke leiger en gravemaskin så min mann vil høre med en som har en sånn liten nett en til små hageoppdrag.

Da ønsker jeg dere alle en fin søndag,og kos dokke uansett hva dokke måtte finne på av gjøren og laden i dag

ikke helt min dag

I dag har jeg atter fått den trasige hodepinen og ingenting hjelper for å bli kvitt den heller:(håper bare att den er borte i morgen,uansett så blir det ikke lange kvelden på meg.

No er det slik her i huset att vil fruen få noe gjort i hagen da er det bare å gå ut og begynne selv:))ikke lenge etter kommer karane tøffande attiveien og når hodepinen blir uutholdelig så overtar karane alt arbeidet:))

Det er fortsatt skyet men det har vært stort sett opplett kun en liten byge ,men ikke stor nok til att vi ble noe særlig våte

Hvordan den nye hagedelen blir  hvet vi ikke:))trur vi sier att den blir til underveis.Alle plantene er borte og min kjære hart kjørt vekk 6-7 fulle traktorlass med mold,torv og resten av plantene som stod der.

Etter att fruen hadde trillet bort 2 små lass med trillebåre så kom gemalen med traktorskuffen:))og så la han plast nedføre så vi ikke skulle rote slik med mold i bakken

Jeg har vært litt spent på dette hjørnet her,men den biten er avklart,vi rensker berget så skal det få ligge fritt framme i dagen slik vi har gjort på den andre siden:))det er reint,vedlikeholdsfritt og pent

Her ser dere berget som er i ferd med å leite seg fram:))dette blir bra

Det skal være litt rotete før det blir bra sies det,men vi prøver å være litt forsiktige så vi ikke får all molda ned i tunet,derfor tar vi ikke bort muren på en gang men litt av gangen .

Og medan været er surt og litt kjøligt samtidig som vi bare roter så oppbevarer jeg nesten alle mine sommerblomster under takk.

Ønsker dere en fin lørdagskveld

Padde

Det var iallefall det min kjære sa att han hadde med hjem idag,og jeg trodde fult ut att det var en PADDE:))det var det altså ikke,det var mannfolka sitt nye leketøy.

 

Kan ikke si jeg har noe imot dette nye leketøyet:))og jeg har ingen planer om å slåst meg til å få bruke den,hi hi da blir det slutt på stive hofter etter plenklipping.

Sønnen hjalp meg med singel og stein så nå er det klart fra min side til å rive for så å bygge opp igjen muren over huset

Det som nå står igjen i beddet skal på fyllinga,så det har jeg ikke stresset med å finne en midlertidig plass til,sønnen har grafset singelen vekk fra muren ca litt over halvemeteren,vi skal legge litt plast forran så det ikke blir så mye mold nedi veien.

Her på hjørnet ser dere at vi har gravd fra berg fra før,da vi tok over garden var det kun slåttemark over huset.Vi fikk en gravemaskin og grov ut en stor fin uteplass og rensket derfor også ett berg som låg skjult under torva:))jeg vil prøve å avdekke litt berg på den siden som har vært bedd til nå så håper jeg att det lar seg gjøre ,jeg er spendtNår fruen har bestemt seg:))

No har jeg skrevet om det berømmelig beddet mitt et par ganger:))og det er fortsatt den jeg jobber med.

Det har vært opplett ute i dag,så etter ett par maskiner med kvitvask så gikk jeg ut og jobbet.

No er jeg så og si ferdige,vil ta vare på ett par små kantblomster men resten er bare å kjøre vekk for min del.

jeg grov opp resten av løkane i dag og på hjørnet hadde vi en stor rot med prestekrager.

Prestekragene plantet jeg langs veien som går over røra der elva renner gjennom:))dei kan jo like godt pynte opp langs veien som oppe i min hage og der nede har det ingenting å si om det kommer gress inn i mellom blomstrane.

På oppsida av bedde var det sett ned noen heller for å holde på kanten,no fikk jeg lempet dem opp på gresset og så får sønnen min kjøre dem vekk derfra for meg.Det var iallefall ikke til noen hjelp da dei ikke gjorde annet enn å sige ned så eg måtte opp i bedde for å sette dem opp igjen,men no er slikt tungarbeid over jeg har rett og slett ikke helse til det lenger.

Om det er mulig vil jeg ta bort litt av gresset over beddet også før vi får murt opp en ny solid mur.Da blir det jo ikke så pent foran beddet,men fruen er føre var for jeg bestilte meg 9 tonn med singel i dag:))håper det er nok til å dekke alt jeg vil ha dekket,det er ca halvparten av det jeg bestilte da vi la ny singel på veien opp til huset.

No hvet ikke min kjære att jeg har kjøpt singel og ikke vil jeg si det heller,han ser det tidsnok når fjellet kommer ,hi hi skal lagre det over fjøsen da ligger det ikke i veien for noen.

Jeg gleder meg til jobben er ferdige

Tømme resten av beddet

God morgen.Ja det er vel ingen bombe att det er skyet ute og tåke nlangt ned i fjella.Ikke noe å gjør med været,men for meg er det like greit for eg skal ut og tømme resten av beddet i dag.Da er det passe temperatur ute for jeg blir svett nok med slikt arbeid.

Når så bedde er tomt håper jeg att min kjære og sønnen har tid å hjelpe meg med tungarbeidet for nå må beddet bort:))

Jeg er litt spent på kvelden i dag,for min kjære sier han kommer hjem med ny plenklipper og så demonstrerer han på hvordan jeg går etter en dag med gressklipping:))og slik sier han att jeg ikke kan fortsette å gå,med knekk i knea og det ser ut som eg vil dette når som helst:))Den nye klipperen blir som en liten traktor:))for han vil vist kjøpe en sånn som som en sitter på og kjører.

I går gikk jeg og sønnen en kvelstur.Jeg hadde med kamera og knipset litt i hagen på huset som sønnen skal ha:))

 

Den lilla syrinen er helt fantastisk nå,det er også 2 kvite syrin i hagen

Dei var ikke like langt kommet men dei kjem

Der er mange små rosa blomster i hagen men jeg hvet ikke hva di heter:))

Det har kommet lilla til i naturen no

Selv om det er gråvær så er det utrulig flott her inne i fjorden no:))

Da ønsker fruen alle en vidunderlig fin dag:))

lang i armane

Da var en ny dag over og jeg fikk styrketrening så det holdt,svetten rann lenge før eg var ferdige,men det gjør jo godt etterpå:))

No har min mann bilen sin ståande parkert tett attmed både coop og rema,siden jeg tar buss bruker jeg å ta med reservenøkler til bilen,handler og setter varene i bilen.Da har eg hendene fri og kan gå som eg vil til bussen går.

I dag greidde eg å være haudeløs:))jeg drog uten nøkler og det oppdaget jeg etter å ha kjøpt 5 liter juice og 4 kg kvitost.Jeg hadde ryggsekk så der fikk osten plass men skulle eg gå og dra på to nett med drikke i 3.5 time?

Lang i armane gikk jeg til europris og kjøpte en liten koffert på hjul:))så genialt fikk mesteparten av varene ned i og kunne trille og det var ikke tungt.

Glemmer nok ikke dei nøklane mange ganger:))

Da eg gikk forbi noen busker var det veldigt med fuglekvitter,jeg stoppet og og såg etter,jammen satt der en liten spusvunge:))

med mobilen min tok jeg ett bilde var nesten helt borti stakkaren ,og da vart han helt taus:))

skulle ta ett bilde til ,men da fant den ut att vingane var til for å brukast og flaug bort fra meg,måtte flire litt da ja.

Det har vært en fin dag,skyet men opplett hele dagen.Håper på godvær i morgen også da får eg tømme resten av beddet.

Da ønsker eg dere en fin kveld

Award

Denne awarden fikk jeg av siv svanem.

Det skal linkes til hennes blogg og jeg skal besvare noen spørsmål før jeg sender awarden videre til 1-10 nye bloggere.

1.Hvorfor begynte du å blogge?

Det var fordi jeg ønsket å få noen venner med felles innteresser siden jeg er mye alene og bor på en liten plass.

2.Hvilke blogger følger du?

Jeg har opparbeid meg en fin vennegjeng med bloggere som skriver om hobby ,foto ,hverdagsliv og hage /natur.

3.Hvilke favoritt make up merke bruker du.

Jeg bruker ikke make up,men må ha dove deodorant

4.Hvilke favoritt klesmerke bruker du.

Liker behagelige klede og cubus dongeribuksene er dei einaste som passer for kvinner med kurver rundt magen:))

5.Favoritt farge?

Jeg har 3 farger som jeg ikke greier meg uten,rød,gul og grønn

6.favoritt film.

drømmedesign og grønn glede

7.Hvilke land vil jeg besøke?

Var så heldige å få 1 dag i Santorini,og jeg kunne ha tenkt meg en tur tilbake og vært der noen dager.Har også en drøm om å få oppleve den blå lagune på Island.

Jeg gjør som Siv sender Awarden videre til alle mine venner,da hver og en er unike på hver deres måte og således fortener den alle sammen:))