hits

Trøndelag

Da var vi hjemme fra barnedåpen i Trøndelag,8 timers biltur en vei.Været var litt vekslande men helt ok i lengre perioderVel framme etter en lang dag inkvarterer vi oss på hotellet før vi besøker sønnen og familien.

På tide å døpe veslegutt for no går han snart:))men vi tar tidlig kveld for en blir jammen sliten etter en sånn lang dag i bilen.

Vi våkner til snø 1 april jeg ble vekket kl 6 av brøytebiler,men hvor dei hadde brøtt var ikke godt å si for vi måtte vade i snø med bunader subbande gjennom snøen for å komme til bilen.

Like mye snør det da vi ankommer kirken så her er det bare å løfte på stakken og la skolettane være på beina.

Vesleprinsen blir døpt og er bliid og fornøgde gjennom hele sermonien

 
og når det hele er over får vi et nydeligt vær slik at det var mulig å ta bilde av kirkamen jeg må si jeg var skuffet over den dårlige eller totale mangelen på brøytingga i Melhus,både til og fra kirka samt i sentrum.

Vi storkosa oss i selskapet etterpåEtter en koselig dag ilag med familien var dagen i dag kommet og vi hadde en laaaaaang biltur forran oss,og hvilket værDet var en svært lang dag med omtrent 0 sikt hele veien hjem og att vi ikke havna utfor veien var bare et under for det var faktisk like før.

Hvor mange trailere som låg i grøfte sluttet jeg å telle + noen personbiler ja noen prøvde endatil å krype over autovernetStakkar bilen bom fast og med så mange biler og trailere utfor veien halvt begravde av snøen var det nok mange som måtte vente lenge på hjelp,og i tillegg var det elendig brøtte veier.

Det var en velsignelse å komme hjem etter flere timer i 30,40 og 50 km timen:)og her blir jeg resten av påsken.

Det snør tett fortsatt og ute er det 35-40 cm nysnø ,det er vel ikke håp for dei stakkars blomstrane mine som hadde funnet det for godt å blomstre til påske i år.

Da blir det snart natta her i huset,så ønsker alle en riktig god natt

12 kommentarer

synnøve marthinsen

02.04.2012 kl.22:55

Så hyggelig med dåp og så fin en unge:) men huff a meg for et vær dere har hatt,godt dere har kommet dere vel hjem. Ha en riktig god natt:) koselig og se at drakten ble brukt:):)

02.04.2012 kl.22:57

Høre på radioen at dere har fått snø igjen. Det var meldt om mange utforkjøringer men heldigvis uten personskader. Godt at dere kom dere hjem uten uhell.

Med andre ord

02.04.2012 kl.23:16

Koselig å se og lese om dåpsturen! Så flott gutt da, og så fint bilde av dere to. Likte også veldig godt bildet du hadde tatt av kirka.

Været og føret får man ikke gjort noe med, må bare gjøre det beste ut av det... Alltid godt å komme hjem igjen. :-)

Ønsker deg en kjempefin påske! Klem fra meg.

hobbystua

02.04.2012 kl.23:29

Heisann:) Gratulerer med en vel overstått barnedåp Connie,,en vakker liten gutt du er blitt farmor til:)Og så ble det vinterdåp også,,men været får vi desverre ikke gjort noe med,,men syntes at snøen kunne uteblitt nå. Er faktisk kaldt her nede også,,noen snøfjoner kom i går,,men håpe at våren kommer ordentlig frem snart:) Har hentet min nye lille undulat i dag også,og vogna har kommet på plass. Sov godt Connie,,så blogges vi mere siden:)) Og mange takk for hyggelig kommentar:))

Grete

03.04.2012 kl.07:49

Så godt at du er trygt hemmat, har tenkt veldig på deg slik været ble ! så nå får du holde deg i hemme ja :))

Flotte bilder av foreldre, lille gutt og bestemor :))

fruensvilje.blogg .no

03.04.2012 kl.08:34

synnøve marthinsen:takk:)ja drakten var en varm velsignelse i det grusome været så slapp jeg å bli kalde:))

fruensvilje.blogg .no

03.04.2012 kl.08:37

Anonym:ja det var godt å komme hjem i går,ute er det nå 40 cm nysnø så i dag er det ut og måke snø,sukk

fruensvilje.blogg .no

03.04.2012 kl.08:38

Med andre ord:takk Hege:))ja kirk var fantastisk flott,skulle tatt flere bilder men med så masse snø og slaps så var det umulig,godt det ene ble velykket da:))

en deilig påske ønskes dere også

fruensvilje.blogg .no

03.04.2012 kl.08:41

hobbystua:takk Marianne:)ja det er en skjønn liten gutt det er helt sikkert:)40 cm snø er i overkant masse håper bare att det ikke kommer mer.

gratulerer foresten med din nye fjørkledde venn:))håper den vil gi deg masse gleder

fruensvilje.blogg .no

03.04.2012 kl.08:43

Sirdalsrypa:taakk Grete.

Det været vi hadde i går var verre enn jeg fikk beskrevet det og det var bare et under att vi ikke for utfor vi også.

No skinner sola ute så jeg håper det verste er over for dette ble så altfor mye snø

I gode og onde dager!

03.04.2012 kl.09:00

Gratulerer med lilleprinsen, håper det er bedre vær neste gang dere besøker trøndelagen.

fruensvilje.blogg .no

03.04.2012 kl.11:21

I gode og onde dager!:takk:))ja no reiser vi ikke tilbake dit før vinteren er garantert over:)håper dere også snart får bedre vær no,unner dere det virkelig

Skriv en ny kommentar