hits

Frisør

God morgen.Ja nå begynner en travel veke for meg,men jeg skal starte den med å nyte noen timer i frisørstolen i dag:))om en liten time blir jeg plukket opp av venninna mi som også har div å utføre i Ørsta i dag.

Greit for meg som da slapp å rekke bussen.Ute regner det i dag,det var ikke det jeg bestilte for i morgen kommer 2 barnebarn som jeg skal passe helt fram til mandag,lørdag skal vi ha dugnad utenfor kirka,og som soknerådsleiar må jeg lede den jobben.I går var det komitemøte for 17 mai og neste møte er mandag etter att barna er hentet.

Som dere skjønner blir det mindre tid til blogg dei nermaste dagene og mer arbeid,da skulle jeg nok ønsket att værgudane var gode med oss og sende godvær.

Da ønsker jeg dere alle en riktig så fin dag:))

8 kommentarer

Greta

24.04.2012 kl.08:39

god morgen. Nyte timene i frisørstolen du. Skjønner att det vert ei travel uke. blogging kan du ta att etterpå. Bruker heller ikkje å blogge når barnebarna er her. da vert dagen snudd på hodet. Masse gøy, men det vanlige det rekk me ikkje. Men sånne ting kan vi ta att seinare. :0). Det er øiksom ikkje det samme å ha små barn sjølv kontra det å ha barnebarn på besøk. Sistnevnte får vel meir oppmerksomhet enn kva barna fikk. Sånner det vel berre.

Ha ei god uke vennen. Og så får vi håpe du får god kvile på kvelden og natta. Kos deg mest. god klem

Marit

24.04.2012 kl.08:43

God morgen til deg og. Kjekt å starte i frisørstolen. :o) Skjønner du har mye å henge fingrene i fremover ja. Hos oss blir også helga sånn barnebarnpass-opplegg. Hadde de enda kommet samme natt! Men, men .. kos er det nå uansett.

I gode og onde dager!

24.04.2012 kl.08:59

Lykke til med planleggingen. Du er nok en ildsjel i nærmiljøet...

Grete

24.04.2012 kl.09:31

God morgen :) regnfullt her også og ifølge værmeldinga så skal visst dette været følge oss noen dager og ganske likt over det ganske land.

Frisør ja.....jeg fikk gubben til å klippe noen cm bak her om dagen og framme tok jeg sjøl, men lettvint med langt hår da ;0)

fruensvilje.blogg .no

24.04.2012 kl.18:11

gretashobby: nei det blir ikke mye blogging når barna er her,må i så fall bli når dei sover til natten:))frisørtimen var luksus:))

fruensvilje.blogg .no

24.04.2012 kl.18:12

Marit: jeg nyter å være hos frisøren så det var lurt å bli modell:))hele mai er fullpakket så her blir det lite ledigang:)

fruensvilje.blogg .no

24.04.2012 kl.18:13

I gode og onde dager!: det gode med planlegginga her i bygda er att det går på omgang:))så joda vi er sammensveiset på den måten ja,unge som gamle:)

fruensvilje.blogg .no

24.04.2012 kl.18:15

Sirdalsrypa: jeg ville ikke vært frisørtimane foruten:))det er jo ren nytelse.
Det har vært skyet i dag men regnet holdt seg heldigvis borte etter att vi reiste bortover:)

Skriv en ny kommentar