Det vart spørsmål om disse karbonadene jeg lagde
2 middelstore makreller – filliter så dei blir skinn og beinfrie
en god bit purreløk – finhakket
1/2 guløk finhakket
1 egg
1 ss potetmel
2 ss rømme eller det du har ( crem fresh , yughert naturell )
salt og pepper
det du ellers ønsker av smak,chili,kvitløk,dill etc ………
alt kjøres i foodprosesor til en fin masse,stek karbonader gyldne
20 kommentarer
Takk, den op+pskriften skal jeg prøve. Nå gjenstår bare at makrellen dukker opp på denne delen av kysten.
Jeg kommer til middag 😉
De er sikkert så gode som de ser ut! 🙂
Har prøvd meg på makrellkaker jeg også, og det kommer jeg til å lage mer av 😉
tusen takk for oppskriften! 🙂 De ser kjempe gode ut! 🙂
Takk 🙂 Det skal prøves ut 🙂
Jeg elsker makrell- disse hørtes veldig gode ut! 😀
Ja det høres jo så enkelt ut…hihih..men ish..er ikke noe husmors gener her….kjøper de ferdig..men da med hvit fisk..men må jo være sååå deilig for de som liker å fiske..og får alt for mye fisk! Flott tips!
Magnus Alvheim: makrellen kommer nok 🙂
frodith: det hadde vært koselig da 🙂
HeidiElise: ja det er greit med litt variasjon,og finne måter som flere kan like
elisebr: bare hyggelig
Laila MA: :=)
Elevele: anbefaler å prøve om du har tilgang på fisken
dvergpinschere i mitt hjerte: dette blir noe helt annet en fiskekaker med kvit fisk ja :)) og når den biter her inne i fjorden kan det fort bli sykt store mengder,har opplevd å håve makrellen inn med bare hendene jeg 🙂 da snakker vi mengder
Vi har en fiskebutikk i nærheten, kanskje de har? 🙂
Elevele: ja kanskje det
Tusen takk, den skal jeg skrive opp For fryser er full av makrell
solliv: ja da kan du prøve deg på karbonader også
Sønn min og kameraten fikk 50 stykk for 2 uker siden. Måtte jo fryse dem 🙂
solliv: kok en god tomatsaus og bland i kokt makrell,deilig på brødskiva 🙂 bedre en boksane en får kjøpt på butikken