I dag fant jeg ut att svineribba skulle få en ny mulighet til å overbevise meg om att den er god.
Jeg har aldrig laget det før og det er første gang vi har det i hus.
Jeg har vært borti det litt:))og jeg tror forsyne meg att det er godt,saftigt og passe sprø svor
det sår i ovnen no og holder seg varmt medan eg koker et par poteter til karane ,jeg har laget en god og fyldig fløtesaus av sky,fløte.meieriesmør og maizenna litt salt og pepper
og så blir det rikelig med lettkokte grønnsaker
jeg hvet att rabbe(kålrabi) og gulrot vokser under jorda men akkurat det vil jeg ikke unnvære:))og så spanderer jeg en skje med tyttebærsylte
Da er det bare å vente på att mannen kommer hjem fra jobb
16 kommentarer
Dette ser så bra ut at jeg tar gjerne restene etter middagen. Forøvrig har vi idag vært og kjøpt svineribbe til årets julebord. Ha en fin kveld.
Jeg ble ihvertfall misunnelig!
Dette så godt ut….god middag….klemz Dev :-)))
funderier::))smakte faktisk godt,sønnen stikker nok av med restane i morgen:))men hadde du bodd nermere skulle du fått smake:)
Tove:dette var jo godt,ikke slik som vi har fått på julebord:)
Det så veldig godt ut! 😀
Å jeg elsker svineribbe! Kan tenke meg at dere har kost dere i dag!!! Vi spiser det mange ganger i løpet av året! Også på julaften :-))
Prøv en “dæsj” med sennep i sausen – det gjør susen….
Klem fra Line
Har lurt på om eg skal prøve å lage svinerimme eg også om ikkje lenge. Eg jobba som ung kokk på eit serveringssted på sunnmøre. der lagde dei verdens beste svigneribbe. Tenkt om eg kunne klare å gjenskape den. hm. noe tenke på. Den der såg god ut.
Dette klarte du veldig bra ser jeg:-) godt i passe psojoner, men lavkarbo spiser det jo hele tiden:-)
Vi hadde svineribbe i helga, på julaften er det pinnekjøtt som gjelder. Vi spiser kålrabistappe til selv om det vokser under jorda, men vi kutter ut potetene og har surkål til.
Huset på landet:takk for tips:))skal huske det.Er det en spesiell sennep?
gretashobby:greier du å gjennskape den gode smaken må du dele oppskrifta med oss:))
torunn beate berge:takk:))ja min var mye bedre enn den som jeg har fått servert på hotell:))
venkesstrikk:Neste gang vil jeg ha surkål og rabbestappe,men siden vi skal reise bort på fredag ønsket jeg ikke rester i kjøleskapet.
Og julaften skal vi ha pinnekjøtt det er no det aller beste da:))
Nå ble jeg sulten kan du tro:)så vidunderlig ut
Jeg bruker vanlig sennep fra Idun, fungerer helt perfekt! 🙂