Fiskefangst og strikkekafe:)

Hei folkens.Ja dagen i dag har vært fullsett:)Starta med å dra ut og trekke garn,om noen lurer så har vi 3 garn uti:))og dei er knytt ihop til 1 langt et.

Det har ikke lykkes med storfangst,men hva så vi får noe hver gang:))

Dagens fangst

en skikkelig storsei og en flott torsk:)begge var fulle av rogn.Har aldrig hørt noen spise rogna til seien så det fikk måsene ,torskerogna derimot blir middagen min i dag sammens med blodfersk koketorsk:))kan det bli bedre:))

Når jobben var gjort og garna sett igjen var det strikkekafe:)det var hyggelig å treffe damene igjenover en god kopp kaffe og strikketøyet:)

Har kommet en del lenger på prosjektet mitt no:)skal se om jeg ikke får tatt et bilde litt senere.

Da jeg skulle legge meg i går hadde vi et skjeldent syn på nattehimmelen,det var nordlys og det lyste opp langs hele fjellrekka vår.

Prøvde å ta bilde av det,det er ikke lett men et lite inntrykk får en da:)

Vakkert var det og første gang jeg opplede det også:)))

ønsker alle en fortsatt fin ettermiddag

17 kommentarer
  1. Ønske dej ein flotte ettermiddag og kveld! Kanskje vert det meir nordlys på dej. Lite nordlys so longt sør som ej bur. Men he sett det monge gongar heime før og veit det kan vere utruleg vakkert:-)

  2. Tove:ja det var en opplevelse å få med seg nordlyset:))
   Det er nok sønnen som er flink fisker:))jeg er med å greie garn og få båten inn og ut,det er sønnen som må bruke krefter og trekke garna:))men jeg trives på sjøen:)

  3. Det var mektig nordlys her også i går kveld, men det var håpløst å få tatt et skikkelig bilde.
   Neste gang du får sei med rogn kan du trygt ete rogna. 😉 Smaker nok som torskerogn.

  4. Flott fiskefangs. den torsken skulle gjerne hjelpt deg med å ete hehe. Og så rogna da. Nydelig bilder av nordlyset. Ikkje lett å få det til cameraet, men desse var tøffe.

  5. Sjeldent syn med nordlys, men jeg har sett det av og til. Jeg har tatt noen bilder som jeg tenkte å spare til himmelsk på fredag. I går var det bare fantastisk flott

  6. Greta:jeg var så heldige å få hele rogna:)bare eg som liker det.
   Nei det var ikke lett å ta bilde av nordlyset,men vi fikk da et inntrykk på bilda mine:))

  7. Så deilig fiskefangst dette ble,,og kokt torsk med rogn er nydelig mat,,,,og seien er fin til fiskegrateng,men det hvet du sikkert:) Nordlys var det faktisk her nede i går kveld også,,men var jo ikke klar over det,og det er jo ikke hverdagskost her nede i Østfold,,,så er trist at jeg ikke fikk sett det. Og i kveld har jeg gått fra vindu til vindu og tittet ut,,men ikke noe og se:))

  8. Hobbystua:Fisk er godt i alle former:))om et par timer sitter jeg på fjorden igjen spendt på dagens fangst.
   Jeg hvet ikke hvor vanlig nordlys er her heller,ikke hadde jeg sett det hadde det ikke vært for att min mann sa det,:)da måtte jeg ut på altanen .
   Har ikke sett det etterpå heller:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg