Kvivstunnelen

Da var denne festen over og jeg får skrive som sjornalisten skrev,der var 2 km med folk inne i tunnelen:))

Da vi begynte ferden inn i fjellet ble vi møtt med flott hornmusikk

og så begynte ferden,vi gikk 3,3 km inn i fjellet 750 m under fjellet.Jeg tok meg god tid så det gikk greit å komme seg inn.

det var en flott gudsteneste selv om det var litt av et kaklekor rundt omkring:)

ikke ofte det er et så godt fram møte på gudsteneste:))

det var kulturelle innslag fra forskjellige aktører

midt inne i tunnelen,hvor møre og romsdal/sogn og fjordane møtes

Vi fikk servert marsipankake,sjokoladekake ,gulrotkake,pøler med brød ,kaffe,vann og brus ,så mage folk og en kunne spise det en orket og enda ble det ikke tomt:))

Det var mange utstillere inne i tunnelen,en kunne kjøpe kunst og håndverk,spekepølser og antikk

En kunne kjøpe hustom eller hyttetomt ja tilog med ny bil:))jeg er sikker på att der var bilforhandlere fra alle modeller og dei hadde fylt tunnelen med 1 km lang rekke nybiler.

Det eneste jeg savnet var en stol å sitte på,vi ble oppfordret til å ta med fluktstol,men skulle jeg liksom gå og bære på en stol flere km ?nei det orket jeg ikke.

Det var satt opp gratis busser,men vi bestemte oss for å gå begge veier.Jeg angret på slutten av turen ut av tunnelen,jeg hadde så vondt i hoftene da att det var en pine å gå.Så mannen sprang det siste stykket og hentet bilen vår  og kom meg i møte så jeg slapp siste biten med spasering.

No skal jeg ikke bevege meg resten av dagenog neste lørdag når veien blir åpnet for trafikk skal vi ikke gå men kjøre:))og godt er det

10 kommentarer

Siste innlegg