Jeg skulle blitt hørt

No har jeg fått svar med legen på disse skuldrane mine og det kan se ut som att jeg skulle ha blitt hørt for lenge siden,ja ja det er bare å vente på timen hos ortoped så får eg bare ta det som må til.

I begge skuldre kan det se ut til å være trange forhold for skulderkulane,det kan justerest med å meisle bort litt bein 🙁

I høgre skulder er det i tillegg begynande påleiring og joda det kan nok se ut som att noe er ute av ledd også :((jeg har sagt det hele tiden jeg.

I morgen er det røndtgen på hendene så får eg ta det som kommer der også.Etter timen reiser vi direkte til Melhus :))vi skal besøke elsdte sønn og kone og vesle prinsen vår der oppe,ja gjett om jeg gleder meg :))vi ser dem så altfor sjelden.

Etter legetimen i dag vart jeg med ei venninne til Grodås på handel og i dag hadde vi god tid til å studere interiør og klesbutikken :))med meg hjem ble den lille sorte :))hi hi var litt vanskelig å åpne 2 knapper i ryggen så dei vil eg bytte ut så får eg se da om det ikke kan komme et bilde etterhvert :))

ønsker dere alle en fin kveld

10 kommentarer

Siste innlegg