det nytter ikke å fornekte det

Vi har hatt en usedvanlig varm høst til no,varmere enn i sommer,men her hos oss nytter det ikke å fornekte tiden vi går i møte,nemlig vinteren.

Den kommer om vi vil det eller ei ,her i veka kom komunen og sette ned brøytestikker,så da er iallefall dei klare om snøen skulle dukke opp,og det har den i fjella i natt,for når en bor under slike høge fjell som oss,ja da får vi med oss hva som er i emning )

joda det snør i fjella,ja det snør der oppe no også

ute er det bare 7+ ,og selv om eg har slitt svært mye med hetetokter dei siste ukene så måtte jeg ta på en ulltrøye i dag,en i ull og silke med korte ermer ) ei jakke utenpå så er det fort gjort å hive av jakka om heten skulle dukke opp hi hi .

Vel jeg ser på værmeldingane for oss her inne i fjorden att natt temperaturen på søndag skal komme ned i 0+

Det er definitivt høst og vinteren nermer seg megafort,blir det opplett lenge nok må eg ut og ta i hus mine siste bønner fra grønnsakshagen

I går kveld tok vi inn pelargoniane og i dag skal dei til vinterlagring i buda jeg bruker,litt vemodig for dei blomstrer like fint ennå,men dei tåler ikke en frostnatt så da så.

I den røde løa på første bilde lages det konsertlokale,nabogutten har flyttet hjem og han er pianist,en utrolig flink pianist ) nå sparer han til en flygel den skal stå i konsertrommet,det er halvferdig no og i neste uke skal det være konsert der,hvor pengane går til å jobbe videre mot drømmen om egen konsertlokale og flygel )

Jeg har veldig lyst for det er bare en steinkast fra huset vårt som dere ser ,men hvet ikke om jeg rekker det ( vi skal til Molde i begravelse neste uke og jeg lurer på om det ikke var samme dag.

Jeg håper uansett att det blir fullt hus )kjekt når dei unge tør å leve ut sine drømmer.

Hva dagen ellers skal by på ? det blir nok innesysler,rydde litt mere og kanskje vaske litt,skifte på segna ,ja hvem hvet kan godt være att eg lager noe godt også for ute er det vått,kaldt og surt

Ønsker dere en fin dag

12 kommentarer

Siste innlegg