dagen tok en annen vending

planen var en sykkeltur i dag,men sånn ble det ikke .Noen fant det for godt å brenne rusk i dag,og den røyken la seg tett så det var rett og slett så surt ute att jeg valgte å holde meg inne,så ille var det att jeg endatil lukka igjen vinduet på soverommet.

Nå håper jeg det ikke er mer av den sorten i morgen ,da får jeg heller lufte meg :=) men sittet uvirksom har jeg ikke gjort.

Jeg har skiftet på senga og vasket sengeklea + en maskin til

jeg har ristet teppe og vasket kjøkkengulv

jeg har sett på tv og strikket

og jeg har hatt nisseverksted og pakket inn julegaver ,jeg har rett og slett hatt en kosedag inne :=)

jeg har litt restegarn i lerke ,så her blir det en helt enkel stripagenser til meg selv og den er tenkt i raglandstrikk :=)

juleverkstedet innebar innpakking av julegaver som jeg har kjøpt,nå er den biten så og si ferdige til jul og det er igrunnen godt å tenke på :=)

innimellom dette har jeg laget en liten fotobok ,jeg har ikke bestilt hos japan photo før og ville teste dem ut :=) og det hvet du tar tid .

Jeg har sjekket ut musefeller i begge garasjene og joda en hadde gått i fellen ,siden vi fikk mus i bobilen har vi vært flinke til å ha feller i garasjen og vi tar mange der.

Nå er det middag på agendaen :=) og etterpå ja da tar jeg strikketøyet i hendene igjen tenker jeg :=) ha en fin kveld da

22 kommentarer

Siste innlegg