luke 23

i dag våknet eg med tung hode ,det var bare å komme seg opp ,litt uggen i magen men matlysta er på plass :=) og hode faller litt på plass etter en stund.

Jeg vasker kle og rydder kjøkken ,vi har en rolig start på dagen ,men da jeg vil begynne på middagen svikter kneet ,hallo hva skjer ? jeg kunne rett og slett ikke gå det var utrolig smertefullt ,hmmmm .Mannen henter krykkene mine og jeg kommer meg på kjøkkenet ,heldigvis går det seg til ,sakte men sikkert greier jeg å gå igjen ,og hva hvar det som skjedde ,nei det aner jeg ikke .

Middagen ble kokt ,risgrøt som er tradisjonen tro på lillejulaften,og så kler eg meg for dagens spasertur ,og joda jeg greier å gå jeg

det regnet ,men jeg har da regnkle i fjella har det kommet nysnø ,men den ligger bare i fjella

en ser litt i det blåe ,men det regner litt hele veien

trærne var vakre der det glitret i hundrevis av små dråper

siden det er lillejulaften så hadde det vært litt koslig om det kvite kom helt ned i bygda da

så er jeg på Kalnes og her snur jeg hjemover igjen ,kneet ville svikte litt et par ganger men det var ikke vondt og det gikk greit når jeg stoppet og ristet litt i den hi hi ,det var godt å komme hjem og inn i varm stue igjen ,det var slettes ikke varmt ute med bare 2+ ,neglebitt på fingra ble det ,men jeg fikk iallefall en tur i dag også ,og i morgen kan dagen bare bli bedre ikke sant :=)

 

10 kommentarer

Siste innlegg