tips fra god morgen Wenche

I dag såg jeg på god morgen Norge,jeg liker å se på kokken Wenche,hun lagde et foccasia brød i dag og til det smakte det med en pesto så hun .

Om en hadde urter i kjøkkenet eller i hagen så kunne en bare ta det en hadde ,hun hadde litt forskjellige urter i sin pesto .

Da begynte selvsagt jeg å tenke og gikk en tur ut i hagen ,det begynner å bli lite der nå ,men jeg fant da urter nok til en svært smaksrik og god pesto

fortsatt dukker det opp små squash ,jeg tar dem etterhvert sånn i tillfelle det blir nattefrost for da blir dei ødelagt ,og dei trenger jo ikke bli veldig store ,den puttet jeg i kjøleskapet sammen med dem jeg har fra før,jeg har vel en 7-8 stk nå

resten av det som ligger her tenkte jeg måtte gå greit til pesto :=)

fra venstre har jeg grønnkål,spansk kjørvel,bjørnerot,løpstikke,ruccola og gressløk,ingen grunn til å ikke lage pesto om en ikke har den tradisjonelle basilikummen

3 glass ble det ,ja jeg måtte hente litt mer der ute for jeg var litt raus med rapsoljen :=)

så her har vi grønne vekster,rapsolje og salt etter smak

oi oi oi ,jeg skryter vanligvis ikke av maten jeg lager,men dette var godt,så mye smak ,små rugkjeks med deilig brie på og noen dråper av pestoen ,jeg takker kokken Wenche for god tips ,jeg har jo brukt gressløk,men det ble mye mer smak når en hadde forskjellig sammen :=) olala :=)

 

14 kommentarer

Siste innlegg