Ny header

Men mitt stakkars hode måtte jammen jobbe,jeg fikk det faktisk til:))mulig jeg forandrer det litt men ikke i dag for dette arbeide tok maaaaaange timer:))Takket være god læremester sirdalsrypa.hi hi.

Ellers har jeg syklet tur i dag også,jeg syklet til Bjørke gjennom tunnelen.Vi er velsignet med en lege hver torsdag,så jeg ringte kontordama og 3 timer etterpå hadde jeg time:))noe bedre.

Jeg skal nå få målt beintettheten min,juhu…..det var fysioterapauten min på muritun som anbefalte det.Samtidig skal eg henvises til en ortoped med handa mi,dere husker hun som skled og datt nede i fjøra;)))det er nå 5 måneder siden og handa er like vonde og like hoven og slik skal det jo ikke vær,så får vi se hva ortopeden sier.

Tar like godt tre problem opp med legen jeg,pusten min,no har eg trent til gull alikavel eiger jeg ikke pust.Kom ihug min gamle lege som mente jeg kunne ha litt anstrengelses astma så nå får jeg resept på medisin for det,dere skal se att jeg plutselig greier å springe bakker igjen:))

Ute regner det og det er helt OK for da forsvinner snøen fort,det var jo så mildt og fint når jeg syklet så joda la bare regnet komme:))

Da ønsker jeg alle mine venner en riktig god torsdags ettermiddag

15 kommentarer

Siste innlegg