En aktiv dag

God kvelden mine venner,har ikke fått lest innlegga deres ennå men skal kose meg med dem no.I dag tok jeg bussen til Volda hadde time hos tannlegen kl 9.30 joda ett lite hull i en visdomstann men tro ikke att det kan takast samme dag niks ny time i morgen:(og så fikk tannlegen det for seg att han ville pusse tenna mine og nå har jeg vokt i dei nederste framtenna:(betale flere 100 kroner for å pådra seg tannverk er det mulig.

Så var det time hos fysio,og i dag jobbet jeg virkelig hardt merker godt att jeg har fått litt mer styrke,svett?det var bare forbokstaven så no har eg innvestert i gode trimklede så jeg ikke blir så våt.

Etter disse to timane unnet eg meg en god pause på kafe,en deilige baggels med eggesalat og en kaffelatte:Før bussen gikk fikk jeg handlet litt og shoppet litt til hagen.

En skjønn plante og to søte fugler ,dei er tunge så det må være noe i stein

Sommerplantene jeg kjøpte til 17 mai blomstrer

Og nok en rhododendron våkner til liv i min hage.

Da jeg kom hjem kokte jeg blåbær og bringebærsylte hadde jo en del bær i fryseboksen etter høstens innhøsting og idet jeg var ferdige fikk jeg besøk,vi tok en kaffekopp før vi gikk ut og syklet en tur.

No skal eg kvile resten av kvelden og lade opp til ny voldatur i morgen.

 

13 kommentarer

Siste innlegg