Fredag

Det er fredag og her i huset dufter det av sensommer:)jeg har nemmelig tømt fryseboksen min .Resultatet er masse nykokt solbærsylte som nå dufter helt vidunderligt i huset,noen flasker med saft blir det også i løpet av dagen og en 10 liters bøtte står og koser seg med kreklinger:))kreklingane har jeg most og tilsatt vann og sitronsyre no skal det stå slik ett par dager før jeg siler det og rører i sukker.

Ellers har jeg planer om å plante om 2 krukker ute i hagen.Jeg har 3 spanske margeritter som er grønne og fine,fulle av knopper er dei også,problemet er att knoppane råtner og detter av før dei kjem i blomstring:(no skal dei erstattes med nelliker.

Kjøpte også en blåfarget sypress i går så den må i jorda i dag:))

Den er kjøpt for å ha ett tre til julebelysning.Tidligere har vi gått i skogen og felt ett tre for så å feste den med barduner for att den skulle stå,men no skal jeg ha ett permanent tre.Den kan formes og klippes og holdes i høgde etter eget ønske.

Ute er det fortsatt bare 12+ men enn så lenge regner det ikke,det er skyet og tåke i fjella men alt er til å leve med så lenge det ikke regner:))

Ønsker alle en fin dag

2 kommentarer

Siste innlegg