Hagearbeid

Du kor eg gleder meg til denne hagen er ferdige,da skal den være lite arbeidskrevende resten av åra:)

Jeg gjorde egentlig ikke så mye i dag,men ryggen er av:(lumbago eller gamlemanngikt føler akkurat no att eg har begge deler,måtte iallefall ta kvelden og gå i hus,bare såvidt eg greidde å ta på ren bukse:(

Sånn e no eg og i moren er eg god igjen.

Her er enden på den nye muren,den skal ikke være høg i enden så eg har bestempt meg for å ha et staudebedd helt ytterst med høge stauder,i forkant blir det vintergrøndt og rhododendron som dere ser,så skal eg dele disse to romma med stein.

Jeg har hatt noen stauder på vent,stakkarane fikk jo ikke lys der dei stod under en rødpil.Så nå har eg flyttet dem til sitt nye oppholds sted.En løytnanshjerte øverst til venstre,gule dagliljer til høgre,nedenfor løytnenshjerte har eg en kvit som ser ut som små snøballer og så orange tigerliljer nederst.Det skal være litt store steiner innimellom og rundt det hele.Hva jeg skal ha nederst til høgre får vi se må kjøpe noe på plantesenteret trur eg.

Da eg såg på grønn glede på tirsdag lærte eg att ved å plante staudene tett så ville det bli lite ugrass og dermed lite arbeid med beddet:))

Jeg hadde litt flere tigerliljer men hadde ikke greidd å flytte mer for alt i verden,så dei skal få være der dei er .

Jeg hadde da en mørk lilla akkeleie også,den fikk ny plass nede ved elva,jeg vil helst ikke ha noe i bedde som frør seg,bare spredning med rota,ellers misser jeg fort kontrollen.Nede ved elva skal alt som vil gro få lov til å gro:))

Jeg var uheldige med martagonlilja mi,den stod så fin i blomst,tenkte eg skulle flytte den også og ødela hele løken:((det var trist for deg er bare så vakker,må se om jeg ikke kan skaffe meg en ny:))

Har mer å vise fra hagen men det får komme senere:))

Martagonlilja som jeg ødela,blomsten får eg glede meg over i vase

4 kommentarer
    1. Kjære deg – du må jo ta vare på deg selv! Høres ikke bra ut, dette. Håper du kommer deg fort igjen. I mellomtiden kan du jo nyte tanken på at denne hagen vil bli veldig fin 🙂 Inspirert av dine bilder, leker jeg med tanken å lage en støttemur mot naboens villniss, men det må nok bli med tanken 🙂

    2. Nja, tenker det kanskje ville vært et uheldig nabosignal om jeg murte mot naboen 🙂 Du vet, her er det bare sauegjerder som skiller eiendommene sånn til vanlig. Men jeg ER lei av å klippe bort villbringebærskudd… Gemalen og jeg har diskutert om vi kanskje skal plante en god hekk mot nabotomta. Men det ligger ikke på topp på arbeidslista, så om et par år, kanskje.

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg