Pakkedag

God morgen.Da var lørdagen kommet og for meg er det pakkedag,vi skal på ferie:))jeg gleder meg mest til noen dager ilag med min søster og hennes familie.Det er bare 11 måneder mellom meg og min søster og som barn gikk vi ofte for å være tvillinger,og nå har vi ikke sett hverandre på 1 år.

Jeg er litt i stuss i år,skal jeg ta med regntøy eller ikke?

Vi har aldrig hatt det store behovet for det antrekket på ferie før og vi har da stort sett reist i eget land,men det er noe med sommeren i år den er litt våt for å si det mildt.

Jeg har også planer om å legge litt mer duk ovenfor muren min i dag,legge på heller og fylle singel mellom hellene,da blir det total vedlikeholdsfritt:))det liker jeg.

Kjøpte en pakke med skiva ost i går med paprika i,no har eg hatt dei i ovnen og stekt dem som ostekjeks:))har ikke smakt på dem ennå men det lukter godt og er en sunn variant av chips:))

Det er skyet ute men er vi heldige dukker nok solen opp utover dagen.

Jeg fikk en god natt i natt. Dyna mi vraka eg og tok fram ett lite fleece pledd istedenfor:)det vart akkurat passe og jeg slapp å bli helt klam.Litt kalde på føttene i dag morges men det fikset jeg fort med å stikke beina under dyna til gemalen:))

Da ønsker jeg alle en fin dag

1 kommentar
    1. Kjekt å komme litt vekk fra heimen og ut på tur 🙂
      Jeg har vært på leit etter høye gummistøvler og regnkåpe i dag, men fant ikke noe, så da får jeg heller satse på oppholdsvær resten av ferien kanskje? hihi

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg