Solskinn

God morgen mine venner:))

I dag er jeg i godt humør,jeg våknet tidlig og stod opp.Ute er himmelen BLÅ:)ikke en sky er det å se på himmelen HÆRLIG:))

Det er utrulig hva sol gjør med oss mennesker det er bedre enn allverdens vitamintabletter.

I dag skal vi ha oss en dag bortover,sønnen skal til Volda og min kjære vil klippe seg og da skal fruen kose seg og gå litt i butikker:))

I Ørsta har det åpnet en ny klesbutikk for voksen dame den skal eg besøke er veldig spent på hva dei sel.

Uansett kor mange butikker det er i Ørsta/Volda og store kjøpesenter så synes eg det er et svært lite utvalg for voksne damer spesielt dei med litt kurver.

Egentlig er det litt rart kor smale klærne på butikkane er ,ser en seg rundt omkring så er det utrulig mange unge jenter som er litt i største laget,jeg skjønner ikke hvordan dei får på seg dei smale kles modellane.

Ønsker alle dere også en fin og deilige dag:))nyt den for alt det den er verdt:))klem

7 kommentarer
  1. Er spent på hva du får tak i dag da og de har noe i den nye butikken. Alltid deilig med noe nytt og spennende med nye butikker. Kan tenke meg at det ikke er så mye å velge mellom i Volda ja, lite sted som det er. Ha en god handletur og en fortsatt god lørdag.

  2. Ha ein flott dag. Håper den nye butikken faller ismak. eg liker ikkje dei såkalla damebutikkene eg hehe. blir aldri voksen når det gjelder klede.

  3. Tusen takk for at du er sprudlende i dag :)) løfter meg opp av gjørma hihi
   Litt misunnelig på solsikka di, men for seint å angre på at jeg vlgte dem vekk i år, neste år skal jeg jammen meg ha en “skog” med solsikker :))
   God tur i klesbutikken, finner du ikke noe så får jeg hive meg på symaskinen :))

  4. Så bra start på dagen 🙂 I Tromsø er det butikker i bøtter og spann, men selv for meg, som er alminnelig førti-slank, er det vanskelig å finne egnede klær. Skjønner ikke hva de tenker på, de som tar inn klærne.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg