En deilige tur

Da fikk jeg meg en deilige tur i dag:)trur eg gikk i snart 3 timer og kom svett og fornøgd heim igjen.Været var fint så regndress slapp eg,og idet jeg kom hjem kom der ei lita byge:))men det varte ikke lenge

Turen min gikk i oppoverbakke,gjennom tett skog og over slåttemark:)

jeg gikk opp gjennom dette beite,det var ikke vanskelig å merke att det ikke hadde vært beitedyr der i år,stråa gikk men til skuldrane.

nokså trasig tereng jeg fant meg

her ser dere turløypa mi:))bratt ja ikke rart jeg ble svett

og gåren vår ser dere helt nede ved sjøen

og her utover fjorden.

se på dette da:))denne krukka var full av lbelia i fjor,i år hadde jeg blomkarse i den,og nå dukket det overaskande opp lobelia i lommene:))må være selvsådde frø fra i fjor,en hyggelig overaskelse:)

nå kommer høstastersane mine:))

3 lupiner hadde lyst til å gi oss glede i år:))på frøposen stod det att dei blomstra først 2 året:)

gleder meg til neste år nå jeg får en hel hekk av lupiner langs elv

og jammen fikk vi litt sol i det jeg gikk hjem etter turen:))

Vel nede høstet jeg litt frø av blomkarse og ringblomster,jeg plukket et par stilker av linen min også men trur en må se om frøa vil modne i en tørr vase

et frøhode var brunt resten grønne no er eg spent på om eg kan tørke dem inne,går det ikke så har jeg et par stilker igjen i beddet så får dei bare stå ute og modne seg

her skal jeg tørke noen inne,kornet er også noe som kom i hagen etter att fuglane hadde vært på besøk sist vinter

ville også vise dokke dei vakre stråa min kjære plukka til meg i Sverige i sommer:))og vasen den har min søster laget til meg:))

12 kommentarer
  1. Flotte bilder igjen, og regnbågen var jo ekstra flott da 🙂 like bratt hos deg som hos meg, forstår veldig godt at du blir svett av den turen 🙂
   Jeg burde også ha plukket inn litt frø, men det er så vått ute heile tida så frøkapselene råtner veldig raskt

  2. Grete:Jeg valgte jo selv å gå gjennom skogen:))så da lyt eg finne meg i å svette,synes eg treng trimmen en gang iblandt:)
   Du får plukke inn frø og legge dei utover en avis på baderomsgulvet,det burde fungere fint

  3. Tove:ja det gjorde seg med en lang tur:))trenger det en gang iblandt iallefall når jeg går her hjemme som uføretrygda,kan ikke tilate meg å bli sittande i en stol:)

  4. Det er alltid koselig å “være med deg ” på tur. Jeg skulle ha vært ute selv igjen, men i dag koser jeg meg med å lese. Ha en riktig fin onsdag.
   -klem-

  5. Du er flink til og komme deg ut i ditt flotte terreng Connie,,og få svettet ut litt er bare godt for kroppen. Tenker du kommer til og sove godt i natt jeg:) Og fine bilder er du en mester på og få foreviget.Ja lupiner er den blomsten som sprer seg nesten bare av og se på dem,,så neste vår så har det fordobblet seg skal du hvite.

  6. Hobbystua:Det var noe jeg var bestemt på,at når jeg ble uføretrygdet skulle jeg ikke tillate meg å bli sittande inne i en stol:)jeg sådde 2 poser med lupiner og dei ville blomstre andre året stod det på posen,derfor er det hyggelig att noen ville blomstre i år:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg