God morgen

God morgen :))ja i dag skal vi ha oss en tur på fjellet,vi fikk ikke sol,det får så være håper bare att det ikke regner.

Igår ble det en hektisk dag her i huset:))Vi ble 8 til middag barna var høgt og laft,litt knuffing og litt rolig lek:)sånn er det vel med barn i 2-3 års alderen.

Det beste av alt var att jeg virkelig fikk tømt unna mye her i huset:))utrulig kor mye som fikk plass i bilen,der var vaskemaskin,komfyr,kjøkkenbord,slagbenk,rundt salongbord etasjeseng+1 madrass,flere kasser og poser og klesstativ og alt dette kom inn i en bil+5 personer:)

Vi har diskutert litt kjellerproblemet mitt,no har vi bodd her i 16 år og aldrig vært plaget før så min mann mener det kommer av tørketrommelen.Vi har kjøpt en kondenstørketrommel og den står midt i kjelleren,så nå skal vi forsøke å sette den i det ytterste kjellerommet så kan vi lukke døra når den er i bruk.

Vi skal rydde enda bedre opp i ting og tang,barna skal ta noe av det dei vil ha og noe går i bosset det går ikke ann å bare lagre og lagre,det skal bli godt å få unna enda mer enn det som for ut av dørene i går:))

Jeg og den yngste datteren vår lagde pizza i går medan den elsdte gikk ut med barna.

Vanligvis holder dei seg på veien eller i hagen,men i går fikk dei det føre seg å gå opp i marka ovenfor huset vårt der dyra våre brukte å beite,og der gikk dei seg rett på en død hjort.Den må ha blitt skadeskutt og så har ikke jegeren funnet den,uansett i marka ville dei aldrig mei gå:)iallefall ikke alene.

Da ønsker jeg alle en fin søndag

8 kommentarer
  1. Er alltid bekymret for fukt jeg også. Tenkte ikke at det kan komme av tørketrommelen. Men det var et godt tips. Lurt å passe på.
   Ønsker deg fortsatt en god søndag.

  2. Huff, skjønner dei aldri meir vil gå dit. Men dei glemmer det kanskje. spørs om dei får snakka det ut av seg.
   Det med tørketrommelen tror eg på. Husker da eg jobba i barnehagen, der hadde vi sånn tørketrommel. Og det var fuktig i det rommet dei stod i. Den gang eg hadde tørketrommel brukte eg alltid å ha døra open når den var igang.
   Høres ut som ein veldig god lørdag da. Haåper turen til fjels blir god.

  3. Hei på deg!
   Vil gi deg et tips ang. fukt. Vi kjøpte en avfukter som funker fantastisk. Vi fikk tak i på
   nettbutikken til Jernia. Men søstra mi kjøpte på Biltema, en mindre modell til halve prisen.
   Kan være dager den “sluker” 3 l. natta over, og det samme om dagen.
   Anbefalest på det sterkeste. Ingen av oss har tørketrommel, men vi har gamle hus.
   Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg