fine dager

God morgen  kjære venner.

Da var det hverdag igjen og min kjære søster og familie har dratt videre til neste sted.Det er alltid kjekt å være sammen med min søster:)det er 11 måneder mellim oss og som barn vokste vi nesten opp som tvillinger

Det gikk greit å fore min svoger som ikke kan spise alt vi mener er basisvarer i hverdagen,ikke alt var velykket noe kastet jeg og noe ble spist opp:)

Søndag stekte jeg en stor kalkun og det trengtes for begge vår døtre kom + en kjæreste og 2 barnebarn så det gikk med for å mette 11 personer.

Koselig men hektisk med så mange på en gang.

I går måtte min kjære på jobb medan vi andre tok en liten biltur i nærområdet.Svogeren min har ikke sett seg rundt her inne i fjorden før så det var hyggelig å vise fram bygda selv om det øste ned ute.

Vi kjørte opp i bakkedalen også og viste fram hytta,har aldrig vært det oppe før i slik en bløyte:)

Før besøket vårt kom sette vi ut et par krabbeteiner og en fiskeruse,det gav oss en deilig fersk fiskemiddag i går,lange og torsk stod på menyen,og til barnas skrekkblandet fryd fikk vi også en krabbe

Krabben var stor men med lite mat da det var en hanne:))vi fikk alikavel smaken og den var god.

totten i munnen :)det nermer seg natta og da er det lov:)

Da må vi vente helt til mai før vi får se hverandre igjen ,da blir det konfirmasjon ii Sandnes og vi gleder oss allerede:)

Ønsker dere en fin dag

8 kommentarer
  1. Samme fæle været som vi har hatt, ja untatt på lørdag da vi faktisk hadde strålende sol. Kjekt med besøk og en god anledning til å kose seg litt ekstra, kalkun hørtes ikke så verst ut nei :))
   Konfirmasjon i Sandnes til sommeren, nesten så du MÅ komme og besøke meg også da :))

  2. Koselig med slikt familie besøk. Og hva er vel mer praktisk å lage til middag da. En svær kalkun, både lettvint, godt og noe som alle liker.

  3. Ser du har kost deg med familiebesøk. Familien blir bare viktigere og viktigere syns eg. Kjekt men hektisk når det står på og første dagen etter veldig tomt. Så går det seg til att, syns eg.
   Bra du fikk fora svogeren din så bra. Trasigt når ein bor så langt unna. Men tida går fort. Ha ein fortsatt fin dag klem

  4. Koselige bilder fra familiebesøket Deres:) Og kalkunmiddag er jo bare kjempegodt,og kan mette mange Vi har ikke hatt det beste været her i helgen heller,men sånn er nå denne årstiden(desverre)
   Må du ha en fortsatt finfin dag Connie,,og puste ut:))

  5. Så hyggelig det ser ut som dere har hatt det.Er alltid koselig og samles mange rundt middagsbordet,og kalkun hørtes nydelig ut.Ha en riktig fin kveld:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg