:))farmor

Da kan jeg title meg som farmor til en skjønn liten gutt:))

Nå har jeg lyst til Melhus med en gang:)men må nok nøye meg med bilde en liten stund.

Det ble lenge å vente så jeg og ei venninne tok bil til Bjørke og derfra spaserte vi til Finnes:))det er noen km:))på Finnes besøkte vi ei som kom i soknerådet ilag med meg,vi fikk snakket ut og hun skal nå tenke fram til 23 om hun og jeg skal bytte verv.Det var koselig å besøke henne og vi fikk skværet opp mye som skulle vært gjort på møtet.

Været er fantastisk,men det er frost hos oss,akkurat no skin sola,men der den ikke tar er det fortsatt frost.

Berget litt blomster inn,så nå kan dei nytes innomhus:)

høstasters og en bukett med lin

Finnes med Viddal i bakgrunnen

frost på Leira

Nå skal jeg roe ned og slappe av,glede meg over barnebarnet mitt og strikke babytøfler

20 kommentarer
  1. endelig kom babyen :)) Gratulere som farmor kjære Connie :)) forstår godt at du vil hive deg i bilen for å ta ham i nærmere øyesyn, men langt å kjøre så det må vel planlegges litt 🙂
   Synes bygda tok seg fint ut jeg med snøkledde fjell i bakgrunnen 🙂

  2. Gratulerer så mye. :o)) Her er vi så heldige at vi har begge barnebarne innen 20 minutters gange fra huset vårt. Nydelig bilde med snøen på oppen av fjellene. Sånn har jeg faktisk aldri sett i virkeligheten. Hos oss er det jo mest slaps og vann vinterstid, så snø er liksom ikke noe vakkert her nede i sør.

  3. midtlivskrise:takk:))glad snøen ligger i toppane da,der ligger den fint.
   Desverre er det langt mellom oss,det går nok med en hel dags kjøring herfra til Melhus

  4. Gratulerer med guttebaby! Det blir kos tenker jeg.
   Du kan jo snakke og se dem på PC’n via Skype da, gratis er det også. http://www.skype.com. Det var 13-ten som la inn meg, og nå snakker og ser vi rett som det er med familie i Alta – kos.

  5. Gratulerer så mye som vordende farmor Connie:) Dette var artig og lese nå,,og jeg vil nok tro du har hatt en like lang dag som den fødende,,men uten alle smerter. Ellers er det et nydelig bilde med snøfjellet i bakgrunnen. Men uff får håpe det ikke kommer hit enda,,liker best grønn vinter:))
   Må du ha en fortsatt glad og lettet dag videre:))

  6. Hobbystua:Takk:))ja det er alltid godt når en fødsel er over og alt har gått bra,nå henger gullgutten på kjøleskapet og ser på oss med åpne øyner:))
   Jeg liker også grønn vinter best,håper snøen holder seg høgt der oppe lenge:))

  7. Gratulerer så masse masse. Hilse sønn og svigerdatter også. så kjekt da. Da er du begge deler. Det er vel like stas uansett. Skjønner du vil dra med ein gong. Men sikkert lurt å vente litt. Nyt tanken på han du og så har du sikkert fått bilde på tlf. Klemmen

  8. Gratulerer så mye, og velkommen i farmorklubben. Barnebarna er livets dessert. Kos deg masse med den lille gutten. Skype er kjekt. Den lille jenta jeg er farmor til bor femti mil unna, så det er ikke så ofte vi sees, men vi “skyper” vi også.

  9. Gratulerer så mye med det lille underet! I dag er en lykkens dag for deg og familien din. 🙂 Når avstanden til familien er stor får man ikke sett hverandre så ofte som man gjerne skulle ønske, men gleden er desto større når man først møtes. Du får bare glede deg til anledningen byr seg og glede deg over bilder i mellomtiden!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg