Savner sommeren:))

God morgen.Jeg skal ikke klage jeg hvet det men no savner jeg sommeren.

Se på dette da

dette bilde er tatt fra stua

og dette er tatt gjennom glaset på hobbyrommet mitt,snøen har kommet så langt ned att jeg fint kan ta en tur og lage snøballer om jeg vil.Men jeg vil ikke,det er surt og kaldt og det lukter slush ute ,sånn litt våt frossen snø.

Jeg som vurderte å besøke grannen som fik slag,iløpet av dagen kan det godt tenkast att det vil sludde i hagen hennes:(

Trur eg må smiske med sønnen ,kanskje vi kaunne ta en handletur istedenfor:))

Uansett hva dagen bringer så drømmer jeg om sol og sommer,jeg skal drømme om neste sommer :)for om alt går etter planen reiser vi da til Kroatsia:)så det finnes sol i horisonten.

Ønsker alle en fin dag

Måtte bare innom og tilføye att nå snør det:)ikke i høyden men rett utenfor vinduet ,sukk da var vinteren her

14 kommentarer
  1. Etter vinter kommer vår, jeg er glad så lenge snøen bare holder seg i høyden. Glatte veier og snømåking er det verste jeg vet, men om to mnd snur sola 🙂

  2. Siv`s blogg:Takk Siv:)det er fint her men snø i oktober er mye tidligere enn ønskelig,det er bare å leite fram et garn nøste:)for nå snør det godt ute

  3. Uff da, ikke trivlig i det hele tatt med andre ord. Sola skinner her hos oss, og det er vel en 5 – 7 pluss grader. Akk ja, det er lenge til våren, men koselig å ha noe å se frem til og planlegge for. Hvis du skal til Dubrovnic og/eller Split har du virkelig noe å glede deg til. Det var flotte steder når jeg var der på 80-tallet og Titos fortsatt regjerte.

  4. Hmmm. Ja, enten vi liker det eller ei så sår vinteren for døra. Jeg er som deg, og liker det ikke. Er så mye mer glad i sol, varme og lyse kvelder! Trøsten får være at det kommer en ny vår og tida pleier da å gå riktig så fort. 🙂 For min del skal jeg en uke til Eilat og nyte varmen, men det gjør det jo ikke bedre for din del… Prøv å finne kjekke sysler til tross for vær og årstid. En shoppingtur med sønnen høres ut som en bra idé! 😉

  5. Mojita:jeg var på Dubvronic for et par år siden:))så ja jeg hvet jeg har noe å gle meg til,hvor i landet vi havner får vi se,skal i så fall reise ilag med en familie til:)

  6. Med andre ord:Når en går hjemme blir det lang tid,men jeg får finne på noe hyggelig her innomhus:))
   ble ingen shopping i dag,da må det bli i morgen

  7. Grete:Hi hi ja kanskje jeg skal gjør det:))blir du med:)
   Uff det blir iallefall en lang vinter om snøen kommer nå…sukk.
   Grannen greier seg fint,der er det iallefall ei med sprudlande humør:)

  8. Jeg blir gjerne med på en vintermigrasjon sydover hihi :)) rart med det, jo eldre man blir jo mindre liker man snø og kulde..
   Så godt å høre at naboen klarer seg fint 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg