god morgen

God morgen kjære bloggvenner.

Jeg har forstått att noen har en fin høst og det er jeg glad for:))elsker høsten,sånn normalt sett da:))

Vi har vinter:(det er jeg ikke glad for)no har ikke jeg fått snø i hagen ennå,heldigvis:)men jeg ser ut vinduet att venninna mi på viddal har fått kvit hage i natt:(jeg bruker jo å gå rundt garden,men der er det også kvitt i dag så dit vil jeg ikke.

Kjære vene no snør det ute:(ikke sludd som i går,no snør det faktisk.

Det er bare å innse det vi har fått vinter.Når jeg no har innsett det kanskje det da er lettere å akseptere det:)

Jeg har iallefall fyrt opp i peisen,så da tar det ikke mange minuttane før det er godt og varmt i stua.

Jeg skal vaske litt kle og kose meg med ett lestestrikk og om et par timer skal jeg på handel.

Ønsker dere en fin dag,nyt den godt dere som ikke har fått besøk av kong vinter

 

7 kommentarer
  1. Jeg protesterer…..jeg vil ikke at det skal være vin ter ennå, men må jo akseptere at kalenderen og været sier så…..klemz Dev :-)))

  2. Sorry, jeg hater å gjøre dette – men om jeg skal komme meg videre må jeg nesten. Du skjønner det at jeg har kommet videre i Defines konkurranse på facebook, og trenger så mange stemmer som mulig for å komme videre til den store finalen. Selvfølgelig trenger du ikke stemme på meg om du ikke liker håret mitt, men ellers hadde jeg blitt kjempeglad om du trykket på linken og gav meg din stemme. Man kan stemme én gang hver dag frem til fredag. Tusen takk! Jeg beklager forresten hvis du har fått denne før. http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1312769-Latest

  3. Her har vi sol og nesten blå himmel .. men det begynner å bli faretruende kaldt i sør også. Bare to grader da jeg sto opp, og jeg tror det var på frysepunktet i natt. Og jeg som skulle ha satt ned noen løk utenfor. Jaja, det blir vel muligens ikke noe i år heller da. Ønsker deg en fin dag. Selv om du har vinter.

  4. Jaja ikke noe å gjøre med dessverre. Her er det 3 grader, men det blåser surt og småregner, brrr
   Ha en god dag med “storhandel” du også :))

  5. Jojo… Sånn er det vel på denne tida av året. Ikke snø her ennå, og det ser ikke sånn ut på meldingene heller for den nærmeste uka,- men det er definitivt høst. Vind og regn. Får kose oss inne i stedet.

  6. Har hatt en slitsom, men helt ok dag hittil. med lunsj ute med kollega. Deilig. Kos deg foran peisen du så kan vi andre kose oss lit med solen fortsattt.
   Ønsker deg en fortsatt god dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg