modell:))

ja no har fruen vært modell:))

Det var en hel dag med ren nytelse:)i 3 hele timer jobbet lærlingen med håret mitt:))og jeg elsker det.Om det var noen ulemper så måtte det være bakenden:))litt støl etter å ha sittet så lenge.

Siden jeg måtte rekke bussen hjem ble det ikke permanent hårfarge i dag,men det var tid til minicoloration:))ble fornøgde med det også jeg selv om det ikke dekket alt det gråe.

Etter denne dagen er det lett for meg å si ja til å være denne lærlingens faste modell:))så da får jeg ny time om ca 6-7 uker :))jeg er gjerne modell i litt over 1 år så hvem hvet mulig det blir mitt hode hun tar svenneprøva si på:))om så blir er det ok for meg.

Da jeg skulle hjem ble jeg stresset for bussen i Ørsta koresponderer egentlig ikke med den bussen jeg skulle rekke i Volda,bussen vår er skulebuss.Heldigvis kjenner sjåføren meg og viste att jeg skulle hjem så han ventet til jeg kom:)neste gang skal jeg være sikker på att min kjære er frisk så jeg kan slappe av og sitte på med ham hjem igjen.

lang busstur men vi har nydelig natur å kvile øynene på:))her nærmer vi oss Austefjorden.No kjører vi mye gjennom tunneler etter att den nye E39 blir mer og mer ferdig,men bussen må gjennom gamlevegen med elever,fikk knipset kirka i farta,også den har hatt englevakt under orkanen

en svær tuhja gav etter og deiste i bakken rett forran kirka men kirka ser like hel ut:))sånt kaller jeg englevakt

26 kommentarer

Siste innlegg