så mye arbeid:))

For alle som tror att det er fort gjort å sy dukkekle så vil jeg benekte den myte.

Siden jeg ble ufrivillig alene i kveld ville jeg leite fram litt stoff og tenke på dukkekle:))jeg er jo i opplæringsfasen og dukkekle er ok å trene på.

Men du værden for et arbeid:))Først må en finne ut hva en vil sy

tenkte att dene selebuksen såg grei ut:))vel så skal mønsteret tegnes over på matpapir,men først må en finne dei rette delane på ett virvar av mønster

da er det bare å tegne av for så å overføre bitane på stoff:))

2 bakstykke+ 2 forstykker øvst på buksen

og 2 framstykker + to forstykker til den øvste delen,dette tok meg over 1 time å gjøre i stand:))

Men enkelt nei lang ifra og jeg er stiv i nakken og sår i skuldra så resten får vente,har ikke planer om å ødelegge meg:)

Alle disse 8 delene skal jo sikkast før jeg skal sette dem ihop og det trenger jeg flere timer på,hi hi.

Nei jeg får ta fram strikkepinnane resten av kvelden.

Det kom også en trist melding på nyhetane,på en populær alpinanlegg like utenfor Ørsta har det gått ett ras,en person er reddet ut men dei hvet ikke hvordan tilstanden er i tillegg tror dei att 1 eller 2 personer til er tatt av raset,vi får bare håpe att det ikke får tragiske utfall

10 kommentarer
  1. Det tar tid ja 🙂 Når jeg kjøper symagasin med mønster ligger det flere oppå hverandre med forskjellige farger huldet til bulter, og noen gå sågar over flere ark. Da er det bedre å kjøpe mønster som er ferdig klippet.
   men men litt jobb skal man jo ha hihi

  2. Sirdalsrypa:jaha så det er mulig å kjøpe ferdig klipte mønstre?det var ikke jeg klar over.Symagasinet har jeg aldrig sett i ørsta/volda hvor kjøper du det

  3. Kan ikke tro at det å øve på dukkeklær er så enkelt nei…… Sydde det før til lillesøstra mi sine dukker, Barbie, men det var så smått at det var nesten umulig å handtere.

  4. Jeg får heller ikke tak i symagasinet eller Burda her, da må jeg til nærmeste by og gå på Narvesen, men du finner ikke ferdig klipte mønster i de bladene der er det slike store ark med mange mønster, nei vil du ha ferdig klipte eller mønster bare til et plagg ja da må du bestille på stoff og stil eller reise til en litt større stoffbutikk. Men dukkemønster er kanskje ikke så lett å finne, men hva med mønster til baby?

  5. Hørte nett på nyhetene att det hadde gått bra med alle som var tatt av raset og bra er det. Farlig å kjøre utenfor løypene når det er slikt ver. Er vel stort sett det i det heile da, men.
   det er nok mye arbeide med dukkekle ja. Det vert jo no klede som er prikk lik kle til barn berre i mindre størrelse. Men når du først har laga noen, går det nok fortere etter kvart. Tror nok det hadde vore enklere å trent seg på litt større ting. men det det så amnge år sidene g sydde att eg skal ikkje uttale meg så mye. ha ein god dag i dag min venn

  6. Like mye arbeid på dukkeklær som voksenklær bare det er i miniformat og det er jo en utfordring i seg selv. Men det blir nå fint da – nå er du ferdig med det værste og kan glede deg til å sy det sammen og se hvor fint det blir ;o)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg