God morgen:))

Det er fredag og ute er det aldeles nydelig

Jeg er litt priviligerte for jeg bor jo midt i naturen:))

Jeg sitter her og nyter en god kopp kaffe og når jeg ser ut vinduet så er det disse vakre bildene som åpenbarer seg:))og i motsetning til i går så er det vinterlig vakkert ute

det er noe fristande og tiltrekkande med dei vakre fjella og jeg kjenner med hele meg att jeg lengter etter en dag i fjella:))

No veit ikke jeg hva dagen i dag vil bringe,det er en flott dag å sette garn på men så er vi invitert i selskap i morgen og da passer det dårlig å skulle trekke garn først.Det går jo ann å ta ut båten og fiske med stang men jeg hvet jo ikke om sønnen vil det,har ikke spurt ennå.

Jeg skal lage en kake til dagen i morgen,det blir en lett frisk fromasj/gele kake,alle liker det og den er ikke så mektig men mer som en dessert,får ta bilder etterhvert:)

Jeg får strikke litt og tenke medan natta blir endamere dag:)ønsker dere alle en nydelig fredag

12 kommentarer
  1. Så flott! Her ser det igrunnen ut som det gjorde i sommer, bare uten blomstene i hagen .. ikke noe vinter å skryte av på sørlandet med andre ord. Ha en fin dag.

  2. Vakkre bilder. Hadde ikje fått til slike bilder i går nei. Takk for i går. Det var virkelig trivelig. Her går det treig id ag, men skal til å strikke noen masker no klem

  3. Flotte og inspirerende bilder av vakker natur. Kanskje rekker jeg en tur ut i ettermiddag, før det blir for mørkt…
   Koselig at du titter innom på kunstbildene “mine”. Jeg er absolutt ingen kunstkjenner, jeg baare liker det jeg liker og syns det er artig å få vist det fram på bloggen.
   Ha en riktig fin fredag med fiskestang eller garn, på den ene eller andre måten (strikkegarn og fiskegarn er garn, begge deler ;o))
   -klem-

  4. gretashobby:Takk Greta:))ja vi skulle hatt dette været i går men men det var koslig likevel:))og stekepannen,ja den må eg bytte:(den var ikke til induksjonsovn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg