Jeg hadde et beger ståande i kjøleskapet,viste ikke helt hva jeg skulle bruke den til:)men ville ha noe godt.Tenkte først på muffins men etter å ha surfet litt på nett falt det på en pai:))så denne blir dagens middag
Om noen vil lage denne på lavkarbovis må dei forandre på deigen.
Min består av hvetemel smør salt og vann,først forsteker jeg den ca 10 min
Fyll,4 egg,0,5dl melk,salt og pepper en boks chottage chees,,en boks kyllingbog og dryss over små tomater:))
Håper maten vil smake:))
9 kommentarer
Ser veldig godt ut. Har lenge tenkt å prøve meg på pai, men har ikke våget helt. Er litt redd for å plages med deigen, men det er sikkert bare tull. 🙂
Dette så enelt og godt ut 🙂 spørs om ikke jeg også må prøve en dag. I dag lagde jeg kyllingwok til middag, hadde nudler på si slik at jeg kunne droppe dem, så ble det lavkarbo på meg 🙂
sigridfraenget:paien var god men bunnen var ikke som forventet.Skal jeg lage det igjen vil jeg ha bakepapir i bunnen og forsteke paibunnen litt lenger.Vi spiste forøvrig nesten alt sammen så joda det var godt:))
Sirdalsrypa:ble egentlig lavkarbo på oss også for bunnen låg igjen i forma:))
hehehhe 😀 du er go’e
Den ser kjempedeilig ut, sikkert enkelt å lage om til lavkarbo
venkesstrikk:helt sikkert,bare å bytte melet:))
Cottage cheese er en super ingrediens som kan brukes til mangt og meget. Sunn er den jo også. Middagsretten din ser veldig fristende og god ut. 🙂
Med andre ord:Middagen var god den,det var i utgangspunktet muffins jeg tenkte på,men fant bare oppskrifter på engelsk når jeg lette på nett