En ok dag

Da nærmer denne dagen seg slutten og det har vært en litt ok dag:)

Da jeg kom til Volda i dag øste regnet ned så det første jeg gjorde var å kjøpe paraply:)så haade jeg 4 timer til rådighet der jeg kunne bruke all den tid jeg trengte til å virkelig studere det jeg ville på butikkene.

Det ble et par nye shape up sko i sommermodell,da kan jeg bruke dem til teights og kjole også:)så dei blir ,med til Danmark.

Såg på alle butikker hva som var av sommertøy,men helt ærlig der var ikke noe som fenget meg så ingenting ble hverken prøvd eller kjøpt,dvs jeg kjøpte en plommefarget fleecejakke:))den skal også i kofferten til Danmark.

Videre var jeg på kafe,der kom jeg i prat med et hyggeigt par fra Stavanger:)så jeg hadde en hyggelig halvtime der:))koslig å komme i prat med nye mennesker.

Så kom timen jeg hadde gruet for,nemlig tannlegen.

Det gikk bra:)selv uten bedøvelse.Et par ganger iset det så jeg hoppet i stolen,men det varte bare et sekund.Kjenner jo att noe har skjedd i munnen i dag men det gjør ikke vondt:)så no skal jeg slappe av og ikke tenke mer på den tanna før siste time og toppfylling 27 august.

Da jeg gikk der i Volda ringte elsdte sønn fra  Melhus:)overaskende vil dei komme på en snarvissit i helgen:))gleder meg masse til å se både ham og svigerdatter og selvsagt vesleprinsen som jeg ikke har sett siden barnedåpen:))

Før vi reiste hjem igjen hadde regnet og skyane reist sin vei og sola skinte igjen fra en blå himmel:))

Da ønsker jeg dere en riktig fin fredagskveld

8 kommentarer

Siste innlegg