lat lørdag:)

Nå kommer trøttheten etter fartinga vi har hatt for trøttheten vil ikke slippe taket.

Jeg legger meg tidlig og i dag våknet jeg ikke før klokka paserte 9.

Det har vært skyet men opplett storparten av dagen,men vi fikk også noen glimt av sola innimellom.Min kjære driver og reparerer nausta vår og da kvelden kom og han var ferdige åpnet himmelen seg og vi fikk en regnskur som var helt utrolig,tror vår herre skrudde kranen feil vei gitt:))men slike flodinger går heldigvis fort over så nå er det opplett igjen.

Selv har jeg ikke gjort mye,har vært på kaia 2 ganger i dag og prøvd fiskelykken:)ikke mye å røle av ,men 1 stor fin makrell fikk jeg da og det er i grunnen nok i gangen for makrellen smaker best fersk.

Så hadde jeg en liten tur i utmarka for å finne en litt buet einegrei som vi skal ha som håndtak på den nye døra mannen har laget til naustet.Jeg fant 3 stk så får mannen velge den beste:)tok med en ekstra grein som jeg vil spikke meg en smørkniv av,har laget 4 stk før,2 har jeg gitt bort og 2 er daglig i bruk:)synes dei er så gode å smøre med.

No sitter jeg og ser på en flokk hjort som går og beiter ute på marka,håper bare dei holder seg unna hagen min,desverre er dei litt for glade i å nappe på epletrea våre.

Tror jeg lyt finne køya snart,utrolig kor trøtt jeg er tidlig på kvelden:)

2 kommentarer
    1. Ha en fin sommer!
      Liker bloggen din veldig godt! Leser du bloggen våres, leser vi din. Kommenter du på bloggen våres, kommenterer vi din! Har du sett at vi ha noen konkurranser på bloggen? Om du vil bli med, trykk på konkurranser i menyen over headeren :)Tips!

    2. Er veldig slappe her også, enda vi ikkje har vore på tur. Men regner med å kvikne til att litt etter kvart. Sliten av å gå slik og så har det vore mye skodde. Får ta meg ein tur på verandaen etter lunch i dag. No kom sola.:0)

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg